Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös punci és szőrös hónalj mennyire lehet ritka lányok körében? Lányok akiknek szőrös mindkettő, milyen visszajelzéseket kaptatok?
Figyelt kérdés
okt. 15. 10:20
11/17 anonim válasza:
Aki nem jár olyan helyen (pl. strand, szauna, edzőterem), nincs barátja, különösebben nem szeret magával törődni, az nyilván nem foglalkozik a szőrtelenítéssel sem.
12/17 anonim válasza:
És mivan ha fiatal lány nem a csupaszt részesíti előnyben ?Vagy a barátja kérése .
13/17 anonim válasza:
Nekem neha az, altalaban nem tetszik a fiuknak
14/17 anonim válasza:
Nem ritka. Az én párom miattam szerencsére a punciszőrét sose vágja és a hónaljszőrét is csak ritkán vágja. Imádom!!! 27/f
16/17 anonim válasza:
Ne gondold 15 ös. Strandon igen,abban igazad van,de az otthoni hétköznapokban egyáltalán nem. Én több ismerősnek is láttam és nekem sincs mindig leszedve
17/17 anonim válasza:
Az se mindegy mit számítunk szőrösnek. Van lány ismerősöm, aki már pár nap kihagyás után úgy mondja, hogy szőrös a hónalja. Holott az még igen távol állna tőle, csak sokan ennyire viszolyognak már a szőrzettől. Olyan is lesz aki több hétig meghagyja magán, csak nyilvánvaló okokból nem fogja mutogatni a többségnek. Ez pl télen változhat olyanná is, hogy akár pár hónapig nem borotválja. Csak szintén nem hirdeti a többség. Aztán van aki maga miatt is borotválkozik, mert zavarja magán a szőr. Akit meg nem zavar, az többnyire úgy intézi ezt, hogy mások ne lássák rajta. Szóval strandon a többség ezért is lesz szőrtelen. Persze ha nem lenne a leszólás és ítélkezés, akkor erre se lenne szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!