Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők szeretitek az anális szexet?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen pózban?okt. 15. 10:07
21/26 anonim válasza:
Én szeretem. Leginkább kutya pózban, missziben vagy lovaglóban szoktunk így együtt lenni.
22/26 anonim válasza:
Párom hagyja a kedvemèrt amikor akarom. Nem igazán élvezi sőt fáj neki, ezért csak nagyon ritkán élek a lehetőséggel
23/26 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom,volt olyan,hogy én kértem a párom. Neki ez volt minden álma.
24/26 A kérdező kommentje:
23#
No vagy?
okt. 29. 21:14
26/26 A kérdező kommentje:
25
Nagyon szerencsés a párod.
Velem eléggé nehezen bírnád
17,5 hosszú
5 centi vastag
okt. 30. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!