Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, közetetek akad itt olyan, akiknem szeretitek az anális szexet, ha nektek csinálják, de azt annál inkább, ha ti csinálhatjátok azt férfi partnernek?
Nincs ezzel baj a melegeknél.
De!
Az ilyen keressen egy másik homárt magának.
Szerintem nálunk a pasimnak érzékenyebb, erogénebb a popója mint nekem, úgyhogy én rengeteget szoktam neki izgatni, simogatni.
Én megvagyok anális behatolás nélkül, bár tény hogy néha azért megkívánom, de általában tökéletesen elég egy kis ujjazás.
3-as,szingli pasiként nekem tetszik a hozzáállasod a dologhoz!
Manapság nagyon kevés ilyen nő van.
3-as vagyok.
úgy gondolom, 2024-ben legfőbb ideje lenne szakítani a teljesen értelmetlen és káros beidegződésekkel, ami az anális örömöket illeti.
Minap egy kis dildóval dugtam meg a szeretőmet. Csodálatos volt figyelni a reakcióit, ahogy a teste átadta magát az élménynek.
Utána magára húzott, a klasszikus misszionárius pózban - csak épp fordítva, ő volt alul, én felül - és anélkül hogy bármit bárhová behelyeztünk volna, "szeretkeztünk", együtt mozogtunk, öleltük egymást, csodálatos volt. Azt mondta, az agyában bent érezte, mintha puncija lenne, teljes mértékben ő volt a "befogadó fél", legalábbis érzelmileg.
Elképesztően megtisztelő, felemelő, bensőséges élmény, ami egy amúgy is szoros kapcsolatot még újabb szálakkal erősít meg.
Aki az ilyesmit azért hagyja ki, mert "b.zis", vagy "nem férfias", vagy "mit szólnak mások" (kik is????), az magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!