Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért itélik el azokat akik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélik el azokat akik a párjukat, megosztanák másokkal szex céljából?

Figyelt kérdés
Ennyire prűdek az emberek, vagy tényleg csak a monogám kapcsolat számít normálisnak? Ennyire könnyű ítélkezni, mások szexuális vágyai felett?

okt. 14. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
El nem ítélem, voltam párszor ilyen pároknál lerendezni a nőt, csak nem értem őket, mert ha nekem van nőm, én nem osztozok rajta, de hát nem gond az, ha más meg igen 😁.
okt. 15. 07:51
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Mi ez a "megosztaná fh.szság! Nem egy tárgyról beszélünk amit megoszt az ember, vagy is a másik jelző erre a "kölcsön ad! Nem egy tábla csokiról, vagy egy egy szélsőséges példát mondjak, "egy ülőhely-ről beszélünk!Ez a nyitott kapcsolat témaköre, ami már kézen fogva jár a polyamor fogalmával. Tudjuk igen. Vannak a szub dom típusú felállások b.romságok.

De ez utóbbit is lehet intelligenciával megvalósítani. De ezekhez a dolgokhoz fel kell nőni, és nem divatból utánozni senkit mert ez hű de izgi. Akinek nem inge ne vegye magára, és ne minősítse egyik oldal se a másikat, mert az hogy mindkét oldalon, olyannal foglalkozunk amin nemigazán tudunk változtatni, az csak hátráltatja a saját életünk. Maradjon mindenki a saját térfelén!

okt. 15. 07:59
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
#12 Vedd be a Frontint, fehér lovag! :) Sokan vannak, akik szeretik, ha tárgyként kezelik őket. Igen, pont úgy, mint egy tábla csokit vagy egy ülőhelyet. Az, hogy a te szexuális kultúrád kimerül a misszionárius pózban, és nyolcra haza kell érned, nem befolyásol másokat. Nem vagy te felnőve, csak korlátolt vagy, mint a lépcsőház.
okt. 15. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

#13 habár nem nekem szól a válasz, de azért meglepődtem. Szóval szerinted a nőket megalázó szexet űző, valamint a csak misszi pózban szexelő emberek léteznek.

És te beszélsz szexuális kultúráról?? Korlátozottságról?? Tudod, ez a két véglet, ezek között még RENGETEG módja van a szexnek, a vágyaknak stb.

Mikor a hülye oktatja ki az embert :D

okt. 15. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
10%

#14., ugye tudod, hogy az egy személyiségzavar, ha valaki csak abszolútumokban tud gondolkodni? Tehát:

"X csoport tagjaira általában igaz, hogy Y."

"Szóval szerinted X minden tagja, kivétel nélkül Y?!"

"Létezik olyan, hogy X, aminek a tökéletes ellentéte Y."

"Szóval szerinted minden, ami nem X, az Y?!"

Növessz egy homloklebenyt, aztán gyere vissza. Amíg ilyen szentimentális hisztérika vagy, semmi értelme.

okt. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!