Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egész nap anál plugot hordani?
Nem kell 8 órán át hordani. :)
Bőven elég ha kezdetnek fél-egy órát bent van egy kisebb méret.
Fél óra után amúgy sem árt síkosítani.
Van ilyen nő ismerősöm (én pasi vagyok és nem szanálok plugot) ő azt mondta hogy neki kellemes feszítő érzést ad, nagy ritkán ha épp egy olyan helyzetben van (pl kikezdenek vele) akkormég be is indítja kicsit hogy tudja hogy a másik még csak nem is sejti ezt róla. M
Hozzátezsem hogy olyan nőről van szó akiről még nagyon azt sem szokták kinézni hogy valaha már szexelt annyira visszafogott az öltözködésben és viselkedésben.
Amúgy ahogy írták is elsőre nem biztos hogy megtalálod zat a méretet és anyagút ami jó lehet hosszú időn keresztül is.
Rendszeres sikosításra is figyelj és ha oylan anyagbúl van a plug hogy használhatsz nem vízbázisú sikosítót akkro olyat használj.
Bocsi, csak a válaszokra reflektálnék!
2: Megmutatod, milyen az amiben aludni is tudsz? Évek óta keresem a "legjobbat" de eddig nem találtam olyat, ami 1 óránál tovább jó érzés lenne.
3: Engem maga a tudat iszonyatosan felizgatna... aktus előtt is az izgat, hogy felékszülök a bevetésre. Szerintem izgi! Konkrétan az izgalomhoz nem tesz hozzá az érzés, hogy valami van a popsimban. :D
Nem tudom, érthető voltam-e. Én így élem meg.
Egész nap vagy éjszakára a vékony szárúak a jók.
De valami kinai olcsó xart vegyél,mert a szilikon eltörhet.
A Vibe snug plug egy felsőkategóriás anál dugó.Az ára is az!Vannak ettől olcsóbbak is ,de az ilyen 3 ezer forintos cuccokat én nem ajánlanám.Végülis ez is olyan mint minden más.A minőséget,a megbizhatóságot,tartósságot meg kell fizetni.
Nem tudom milyen, de szerintem rohadt büdös lehet miután kiveszed és megszagolod. Azért a végbélen át ürül a bélsár és a bélgázok, ami találkozik a pluggal. Én nem értem, hogy minek dugdos egy ember dolgokat a végbelébe. Mi a jó benne én nem tudom, de még a puncimba se dugok semmi tárgyat soha. Ű
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!