Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, ha már régóta nemcsak testvéremként tetszik a húgom?
Kérdező!
Had mondjak még valamit. Ha neked ilyen hajlamaid vannak, hogy nőként tekintesz a húgodra, az normális.
Az lenne a normális, ha rosszul lennél még a gondolattól is, hogy csinálj vele valamit.
De ennél nagyobb baj, hogy mivel ilyen ember vagy, mi lesz akkor, ha lesz egy lányod? Majd amikor elkezd kamaszodni, akkor elkezded nézegetni, hogy milyen jól néz ki? Sajnos kinézem belőled, és szerintem azok az apák is így kezdték a "pályafutásukat" akik molesztálták a kamaszlányukat szexuálisan.
Szerintem jobban járnál, ha nem vállalnál gyereket. Nem neked való a téma.
Ennyit akartam még mondani. Szia.
Pontosabban:
"Ha neked ilyen hajlamaid vannak, hogy nőként tekintesz a húgodra, az NEM normális.
#27 voltam
28-29
Hogy érted hogy még? Melyik kommentet írtad korábban.
Amúgy meg, hogy válaszoljak: nyilván azok a lányok is betegek, akik férfiként néznek az apjukra mi? Mert ilyen is van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!