Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog, ha már régóta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha már régóta nemcsak testvéremként tetszik a húgom?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, ő most 19 de már rég nemcsak úgy nézek rá mint a tesóm. Konkrétan már álmodtam is vele párszor. Miért van ez és mennyire normális?

okt. 14. 09:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon beteges dolog ez.
okt. 14. 11:29
 22/37 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező vannak fiúk, akik beismerik és vannak akik nem. Persze a többség nem gondol úgy a tesójàra és emiatt nem tartja normálisnak. Viszont ez rajtad, függ hogy elfogadod ezt a vágyat és megéled masztizàskor vagy elfojtod esetleg keresel egy lányt.
okt. 14. 12:15
 23/37 anonim ***** válasza:
62%
3. A kezdet akkor megvan. Mi lett a folytatás? (Priviben?)
okt. 14. 14:53
 24/37 anonim ***** válasza:
33%
Ez nekem nagyon beteg
okt. 16. 15:42
 25/37 anonim ***** válasza:
30%
Beteg, aberrált dolog. És tök durva, hogy mennyi ilyen van itt az oldalon...
okt. 17. 12:40
 26/37 anonim ***** válasza:
67%
Nem gáz úgy se tudsz neki mit csinálni. Nem kell túllépni a határt ha neked ez a fetised ahogy sokan írták beteges aberrált stb..ez van otthon verd ki rá ha akarod és ennyi.
nov. 2. 15:06
 27/37 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező!

Had mondjak még valamit. Ha neked ilyen hajlamaid vannak, hogy nőként tekintesz a húgodra, az normális.

Az lenne a normális, ha rosszul lennél még a gondolattól is, hogy csinálj vele valamit.

De ennél nagyobb baj, hogy mivel ilyen ember vagy, mi lesz akkor, ha lesz egy lányod? Majd amikor elkezd kamaszodni, akkor elkezded nézegetni, hogy milyen jól néz ki? Sajnos kinézem belőled, és szerintem azok az apák is így kezdték a "pályafutásukat" akik molesztálták a kamaszlányukat szexuálisan.

Szerintem jobban járnál, ha nem vállalnál gyereket. Nem neked való a téma.

Ennyit akartam még mondani. Szia.

nov. 2. 15:26
 28/37 anonim ***** válasza:
41%

Pontosabban:

"Ha neked ilyen hajlamaid vannak, hogy nőként tekintesz a húgodra, az NEM normális.

#27 voltam

nov. 2. 15:26
 29/37 A kérdező kommentje:

28-29

Hogy érted hogy még? Melyik kommentet írtad korábban.

Amúgy meg, hogy válaszoljak: nyilván azok a lányok is betegek, akik férfiként néznek az apjukra mi? Mert ilyen is van bőven.

nov. 2. 16:43
 30/37 anonim ***** válasza:
59%
Nem elfogadott. De dugd meg ha lehet, csak ne felejtsd el előtte torkoztatni
nov. 11. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!