Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok/Lányok nektek mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok/Lányok nektek mi tetszik a nők lábában?

Figyelt kérdés
Kort nemet is kérlek

okt. 8. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szép női lábfejeket, lábujjakat, talpakat szeretem.

22f

okt. 8. 18:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmi konkrét, csak tetszik. Szép vastag combok, vádli, olyan igazi markolni való ó igen! (Nem a disznó méretű nőkre gondolok xd)

30/F

okt. 8. 18:12
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Az egész. A selymes comb, a formás vádli, a kecses, ápolt lábfej.

És nem, nem vagyok lábfétises.

36/f

okt. 8. 18:12
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Genetikailag ilyenek a férfiak, hogy erotikus egy szép női láb.

Legjobban egyébként az tetszik, ami köztük van.

okt. 8. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a vékony combok, karcsú, kecses bokák tetszenek. Legjobban a combok, de csak ha igazán vékony. Biztos azért, mert az enyém nem ilyen, és így van kódolva az ember, hogy az tetszik neki, ami a sajátjával ellentétes, meg az kell ami nincs. 😏

N

okt. 8. 21:04
 6/15 anonim ***** válasza:
A női lábakban tetszik a: hajlékonysága, a nagysága, a puha talp. (F42)
okt. 8. 21:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A hosszú, íves alakja, formája. Formás vádli. Hosszú, íves combok. Vékony boka. Cuki térd. Finom tapintású bőr. Egyszóval minden.
okt. 8. 22:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok beképzelt, de pont a labaim tetszenek magamon a legjobban. Örülök, hogy ilyen, mert bizony egy dekoratív lányon nagyot tud rontani a küllem.
okt. 8. 23:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Izmos női lábak tetszenek. Comb-vádli. Tetszik a formája,ahogy erőt sugároz. Mindig lentről felfelé kezdek egy nőt megnézni. (48F)
okt. 9. 09:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy szeretőm lábai is bombák voltak . Feszes bőr izmos vádli stb... de nem volt jó nő összesegeben ,mert a háta nagy volt mellei kicsik és szép se volt . Igaz a lábainál leragadtam

okt. 12. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!