Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland milyen gyakori?
Figyelt kérdés
okt. 14. 09:23
1/9 A kérdező kommentje:
Kinek milyen élménye van ezzel kapcsolatban?
okt. 14. 09:23
2/9 anonim válasza:
Nekem vegyes, volt amit masnap reggel megbantam full szegyenerzettel tavoztam es volt olyan is, ahol azt kaptam amire vagytam.
Jo ideje mar nem letezem ebben az egy ejszakas vilagban, de az a nehany inkabb negativ szajizt hagyott, semmint pozitivat.
3/9 anonim válasza:
Volt egyéjszakás kalandom. Nem bántam meg Ő se bánta meg. Idősebb volt nálam 51N ,én 34F.
4/9 anonim válasza:
Olyanom nem volt még amit csak egy éjszakásra terveztem. Persze nem egy csajjal lett csak egyszer...
De az nekem se lenne komfortos, ha este elkezdünk beszélgetni, és reggel már vele ébredek.
Pedig nem vagyok prűd. Hetero férfi vagyok
5/9 anonim válasza:
Nekem sincs jó élményem az egyéjszakásokról. Egyszer volt rá példa. Nem is lesz több.
6/9 anonim válasza:
Nálam ez nagyon ritka, nem is szeretem az egyéjszakás kalandokat.
7/9 anonim válasza:
Befűzök par csajt mindig,elég jó pasi vagyok
8/9 anonim válasza:
Többször is felszedtek engem csajok, de ágyba csak néhány randi után kerültünk. Csak egyszer jött össze de szex nem volt mert első alkalommal nem adta magát, következő alkalommal igen.
9/9 anonim válasza:
Nincs jó véleményem az egyéjszakásokról (főleg ha akkor ismerkedtetek meg, egy ismerőssel kicsit más a helyzet). Milyen nő már az ilyen? Lehet minden 2. nap más keféli. Nekem ilyenhez nincs gusztusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!