Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb fenekű csajjal milyen szexelni?
Figyelt kérdés
Általábban szűkebbek szoktak lenni?okt. 13. 04:14
1/13 anonim válasza:
Hát punciba nem számít mekkora a feneke 😅 vagy popsiba akarod rakni?
2/13 anonim válasza:
Az első barátnőm nagyobb fenekű volt és isteni volt a puncija.
3/13 anonim válasza:
Szerintem izgató, legalábbis engem nagyon izgatott.
4/13 anonim válasza:
Párom teltkarcsú, nagy fenékkel. Szűk puni, nagy cickók. Ez egy másik kávéház, mint a vékony nők. Inger hegyek.
5/13 anonim válasza:
#4 már akinek ez jön be. Sok pasinak fel sem áll túlsúlyos nőkre, ne vetítsd ki mindenkire a saját vágyaidat.
6/13 anonim válasza:
5: Te vetíted ki a saját undorodat a túlsúlyos nők iránt. Nekem volt vékony is, de ez jön be,neked más, ennyi.
8/13 anonim válasza:
A nagyobb fenék az miért jelent túlsúlyosat??
9/13 anonim válasza:
Mert egyesek durván fogalomzavarban szenvednek.
Nagyon sok gyöpösnek ahogy látom már ha a csaj 60-65 kg feletti akkor az már kövér/elhízott/túlsúlyos.
10/13 anonim válasza:
Mert mitől lenne valakinek nagy segge? Ha nem az izomtól, akkor zsírtól = túlsúlytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!