Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szexualizál mindent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexualizál mindent amit csinálok? L

Figyelt kérdés

Nem vagyunk együtt, de tetszünk egymásnak, és mindenről a szex jön elő.

Pl.: eszem egy joghurtot és ahogy a kanalat a számba teszem arról is, meg minden ilyen apróságról.

Pedig idősebb is nálam, tehát nem egy 20 éves srác.

okt. 12. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ezt szinte minden pasi csinálja
okt. 12. 16:42
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha bejössz neki, akkor nyilvánvalóan azért. De egy bizonyos értelmű réteg minden nővel ezzel szórakozik.
okt. 12. 16:43
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
mert egy bunkó, normális, kutlúrált férfiak intelligensebbek és nem ilyen alacsony a színvonaluk, keress egy intelligens férfit
okt. 12. 16:51
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Mert egyszerű mint a lapostányér.
okt. 12. 16:53
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Szexuálisan nagyon ki van éhezve és te bejössz neki.
okt. 12. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Szegény elég egybites lehet ha így akar bevágódni bárkinél is.
okt. 12. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 nem kell ítélkezni. Hidd el ha választhatna, ő is egész bájtokat akarna. Mondjuk az intelligens embereknek valahogy mindig nehezebb és szomorúbbak a hétköznapok
okt. 12. 18:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert megakar dugni!

Komolyan nem jöttélrá magadtól?

okt. 12. 18:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértem hogy zavar kedves kérdező! Én is jártam már hadonlóképpen ráadásul a munkahelyemen. Épp ketten voltunk egy férfi kollegámmal, én ittam teát és véletlenül elcsöpögtettem, és feltöröltem egy papírtörlövel amihez persze le kellett hajolnom, aztán meg láttam rajta hogy tetszett neki ahogy lehajoltam. Na erről is szerinted mi jutott eszébe!?🤦‍♀️ Na hát az ilyenektől nekem is égnek tud állni a hajam. Egyszer végre rá kéne jönniük egyes pasiknak hogy mi is emberek vagyunk nem pedig szex eszközök.
okt. 12. 19:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
utolsó én férfiként teljesen megértelek, illetve annyi, hogy ha eszébe is jut egy férfinek ilyen akkor tartsa magában és ne ossza meg a nővel,ennyi
okt. 12. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!