Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/43 anonim válasza:
Mintha annyi 20 centis mászkálna az életben 😂😂 Annyira nevetségesek ezek a kommentek, a valóságban meg a legkiéltebb ribik is azt mondják hogy több a 17 alatti csávó akikkel voltak, felette alig volt valaki.
32/43 anonim válasza:
#31 Maximum ezt hazudják nenked. A 20 feletti tényleg rikta, de a 17-18 elég gyakori. Az átlag is 16 körül van. A 17-18 csak 1-2 centivel nagyobb.
34/43 anonim válasza:
A 20 cm hossz 5 cm Vastagság már a hatalmas kategória. El sem fér a gatyában. Nekem. 17.5 ha feláll és már így is szoktak problémák adódni vele.
35/43 anonim válasza:
A gatyában általában lankadtan van. Igaz nekem úgy is 16-17 centi, de ek kehet rakni. Ha meg látszik engem nem zavar 😃.
Maximum elméletileg 14 az átlag. A valóságban 16-17 centi.
36/43 anonim válasza:
Nekem nem az eltakarással van bajom, hanem konkrétan törik a farkam mert nincs hely!
Igaz már nem gyakori a napközbeni beton merevedés nálam de azért még előfordul ha kimarad pár nap, hogy se szex se maszturbálás.
37/43 anonim válasza:
1. Egészséges legyen (bármilyen kiütéstől, herpesztől, szemölcstől, és egyéb nemi betegségektől mentes legyen)
2. Tiszta legyen
3. Golyó és vazelin mentes legyen
38/43 anonim válasza:
Ne egy barom legyen hozzánőve, aki a faszán aggódik örökké...
39/43 anonim válasza:
20 cm legyen
21 cm legyen
22 cm legyen
🤣
40/43 anonim válasza:
Fontossági sorrendben:
1. Legyen minél nagyobb!
2. Legyen a viselője kedves, vicces, okos!
3. Legyen tiszta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!