Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Inkább nagy fenék vagy nagy mell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább nagy fenék vagy nagy mell?

Figyelt kérdés

okt. 11. 18:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Nem érdekel, ott van ugyebár a belső is. Az se mindegy! Külső tekintetében nálam az arányok számítanak, és a formák. De legkisebb mértékben a méretek. Utobbi csak akkor ha valamilyen szempontbol extrém, mert az nem annyira szokott tetszeni.

Tetszett már nekem 152 és 184cm magas nő is.

Egyedülálló férfi

okt. 11. 23:08
 12/17 hungaroboy ***** válasza:
81%
A belső nekem is fontos. A nagy fenék érdekel, a nagyon nagy is úgyhogy erre szavaztam, de nem ez a legfontosabb, hanem hogy összeillünk-e vagy sem.
okt. 11. 23:38
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Egyik se legyen nagy. Kész, ennyi
okt. 11. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha szép nagy a mell de lapos a fenék, az nem jön be. Akkor inkább legyen nagy kerek a popsi, és kicsi a cickó.
okt. 12. 14:20
 15/17 Tejesbaba ***** válasza:
Mindkettő nagyon szép tud lenni!
okt. 13. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Csak mell!

Nem szeretem a nagy plcsát, mert csak átlagos a pötsöm, es a nagy s3ggtől nem tudom tövig tolni, az meg senkinek se jó.

39/F

okt. 13. 13:42
 17/17 Zsoltika78 ***** válasza:
Inkabb nagyobb segg. Az a gyengém. Hölgyek lehet írni pw.nem harapok (csak kicsit)43F
nov. 18. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!