Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mióta tart a jelenlegi kapcsolata, és mennyire boldog vele?
Figyelt kérdés
okt. 11. 14:59
2/10 anonim válasza:
0 éve és 0 év elteltével is boldog vagyok önmagammal! Ez alatt a 0 év alatt igazán megismertem magam! Nagyra értékelem ennek a 0 évnek minden pillanatát, mit magammal tölthettem! Nagyon szeretem magam és mikor jön a 0. évfordulóm magammal, meg is lepem majd magam egy kis csokival!
3/10 anonim válasza:
1év 10 hó. Teljesen elégedett vagyok.
N
4/10 A kérdező kommentje:
Rád. Arra vagyok kíváncsi, hogy jelenleg 18 éve vagyok együtt a párommal, és én boldognak érzem magam, ez mennyire átlagos manapság? Persze van aki 30 éve, de boldogtalan.
okt. 11. 15:06
5/10 anonim válasza:
Ezt nem a gyakoriról fogod megtudni. Mindenki leírhatja a saját tapasztalatát, de az igazság odaát van. Gondolom sokunknak az a tapasztalata, hogy egyre ritkább az ilyen hosszú kapcsolat.
7/10 anonim válasza:
23eve és még mindig boldogok vagyunk. Sajnos tényleg egyre ritkább már ez. Szerencsések vagyunk.
8/10 NemFogodKitalálni válasza:
3 éve, de ennél boldogabb sosem voltam. Férjem is ugyan így gondolja. Szeretjük, tiszteljük egymást. Egyszerre vagyunk férj és feleség, és legjobb barátok is. Az intimitás is tökéletes köztünk, kielégítjük egymást. Szóval hiába nem tart még annyi ideje mint neked, de én a világ legboldogabb emberének érzem magam.
9/10 anonim válasza:
18 éve élek boldogságban magammal. Azóta, hogy az utolsó kapcsolatom véget ért
10/10 anonim válasza:
Lassan két éve vagyunk együtt párommal. Nem minden felhőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!