Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi kapcsolatában, ki tudja élni a szexuális vágyait az ember?
Figyelt kérdés
Tökéletes ahogy van, vagy nagyon sokmindent szeretne még kipróbálni? Mi az amire még vágyna a szexben?ápr. 4. 08:27
1/7 anonim válasza:
Tökéletesen is passzolunk meg van is még bőven amit ki akarunk próbálni, de nem sietünk sehova.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom kiélni semmit. A barátnőm nagyon prűd.
3/7 anonim válasza:
Én nem tudom. Nem is gondoltam, hogy ahogy telik az idő, úgy vágyok más dolgokra,csak ő ezekben már nincs benne. Sajnos a koromból adódóan,én ezeket már nem is fogom kiélni. F
4/7 anonim válasza:
Igen,és én mindent el is mondok a páromnak amire vágyom. Szerintem ez a kulcs. A kommunikáció
5/7 anonim válasza:
A korábbiban nem (nem véletlenül futott zátonyra, nem illettünk össze szexuálisan), a mostaniban viszont igen (ezért IS vagyunk együtt).
6/7 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy valakivel minden szexuális vágyadat tökéletesen ki tudd élni (vagy csak úgy, ha nálad az egész szexualitás téma kimerül egy-két nagyon sima vágyban és ennyi).
7/7 anonim válasza:
Igeen,ha valami extrémebbet szeretnénk megbeszéljük egymással és mehet. Kivéve hármas
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!