Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nőnek a kutyapóz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek a kutyapóz a kedvence akkor a szex és a maszturbalás dildóval, egy szinten mozog élvezeti szempontból?

Figyelt kérdés
Mivel kutyapóznál a nő nem látja a férfit és a testük is csak minimálisan érintkezik, azt gondolom hogy akik ezt szeretik a legjobban nekik csak az a lényeg hogy egy rúd mozogjon a puncijukban. Ezt meg dildóval is meglehet oldani. Ti mit gondoltok?

okt. 10. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem

Kutya pózban érzi hogy mekkora cerkád van.

Én mindig azt mondom semmi sem helyettesíthető az igazi farok egy műanyag péniszel

okt. 11. 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Igen. Akkor lehet erezni a legkemenyebbnek. Nem kerek privit
okt. 11. 00:21
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

2#

Miért!

Pedig jó lenne

okt. 11. 00:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz. Imádom a kutyapózt de nem csak azért mert akkor van legmélyebben bennem a farok. Szeretem amikor 2 kézzel kapaszkodik a pasim a derekamba és szó szerint ráhúz a farkára, vagy mikor a popsim markolássza közben.. vagy amikor pont hogy én csúszkálok előre-hátra a farkán és ő nem mozog, meg tud őrülni a látványtól ahogy ki be jár a farka bennem.

Más élvezeti értéke is a kutyapóznak azon kívül mint amit leírtál. N

okt. 11. 05:49
 5/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem a kutyapózt. Viszont a dildót nem. Kutyapózban nagyon mélyre tud menni, ezen felül pedig nagyon szeretem érezni, ahogy a párom ráfog a csípőmre és ráhúz a farkára. Ezt egy dildó nem teszi meg. Ezek mellett pedig én a dildóra nem nedvesedek be, nem is izgat, nem szeretem. Egy szilikon, hideg, mű valami. A farok pedig meleg, kőkemény, bőr, és még lüktet is. Semmivel sem helyettesíthető (számomra).
okt. 11. 05:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az 5oshoz

Foleg hogy egy dildo nem csapkodja a fenekem

20L

okt. 11. 07:54
 7/8 anonim ***** válasza:
A kutya a legprimitívebb póz, igazából a nemi szervek elhelyezkedése erre van kitalálva, ezért olyan kényelmes a nőnek, és izgató a férfinak. Mély behatolást, és kézi csiklóingerlést tesz lehetővé, ezen kívül ez tényleg nem a meghitt erotikáról szól, csak a szimpla élvezetről és megtermékenyítésről.
okt. 11. 08:31
 8/8 érdeklődő35 ***** válasza:
5# igen.. tükör mellett az igazi🙂
okt. 11. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!