Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legvadabb dolog, amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legvadabb dolog, amit kipróbáltál a szexben?

Figyelt kérdés
okt. 10. 16:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Iszogattunk kollégákkal és kivertem két gyakornok srácnak egyszerre. 48/N
okt. 10. 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Kérte egy lány sörözés után, h pisiljem le. annyira nedves lett tőle, h szinte folyt :D
okt. 10. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Volt nemrég egy ilyen kérdés. Odaírtam, hogy leszoptam egy kutyát, mire nem érkezett több válasz. Lehet, hogy ezt már senki se tudta überelni? (F)
okt. 10. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerre kaptam öklözést és analt
okt. 10. 22:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Parcsere. Én voltam az ötletgazda.

28n

okt. 10. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiszitek ha nem parom meglepett a baratnojevel es vegignezett minket annyi h neha megmondta h mit tegyunk egymassal ....annyira elvezte a szitut h magaval is foglalkozott kozben 😇
okt. 11. 00:47
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
egy utcai prosti oda jött hozzám egy orált kinált elképesztöen gyönyörű. bele mentem. elkezdi tövig lemegy, és 20 másodpercel késöbb akarsz szexelni +pénzért bele mentem. benyálaza, és hátra húza a bört. aztán váratlanul bele ül. én lefagyok. hogy most engedjem gumi nélkül, már úgy is bele ült, már mindegy. az a lovaglás földön túl volt, és olyan erősen rászorított. kb. 30 másodperc, és bele robantam. én meg gumi nélkül csináltad. ő, nem mondtat hogy úgy akarod, miért nem löktél le magadról. végül nem lettem beteg szóval megérte
okt. 11. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!