Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsönös szívhallgatás fonendoszkóppal izgalmas valaki számára?
Figyelt kérdés
Nemtől és kortól függetlenül érdekel, vannak-e olyanok, akik szeretnének nyugodt, biztonságos, kellemes körülmények között hódolni a szívdobogás iránti szenvedélynek.okt. 9. 19:20
1/19 anonim válasza:
Szerintem ez cuki. Ebből inkább szeretkezés lenne, de kicsit ilyen Jeffrey Dahmer sztori:D
2/19 anonim válasza:
1-essel értek egyet. Egy rokonszenves, korban hozzám illő nővel csinálnám. Ez tök jó ötlet igazából!
3/19 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszik :-)
okt. 9. 19:24
4/19 anonim válasza:
El tudom képzelni, csak nem kortól, nemtől függetlenül 🤣
5/19 A kérdező kommentje:
Kortól és nemtől függetlenül én is csak kérdezek és érdeklődöm. A megvalósítás más kérdés.
okt. 9. 22:53
7/19 anonim válasza:
Abszolut hülyeség az egész. Hogy lehet ilyen baromságot kitalálni.
8/19 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es! Nem pontozlak le, hasznosnak értékelem a válaszodat, cserébe megsúgom: számodra hülyeség és baromság, akit pedig ez a téma érdekel, vonz, annak nem az. Természetesen utóbbiak válaszait várom, legkevésbé sem a tiédet.
okt. 10. 09:21
10/19 anonim válasza:
Szeretem, amikor a barátnőmmel összebújok, érezni a szívdobogását, de azért direktben ezt hallgatni nekem kicsit furcsa lenne. De amúgy tényleg aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!