Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális fantázia, amit ha lehetne valóra is váltanátok?
Figyelt kérdés
Csak és kizárólag, a törvénybe nem ütköző dolgokra gondolok itt.okt. 9. 15:48
21/29 anonim válasza:
Egy huvelyi orgazmus. Eleg lenne 1 is tudjam milyen.
22/29 anonim válasza:
Elvenném egy lány szüzességét.
Még nem volt ilyenben részem sajnos.
23/29 anonim válasza:
Nem nagyon van már amit nem váltottam valóra. Hamar kipróbálom ami megtetszik. 27N
24/29 anonim válasza:
Szűz lánnyal kézimunka, lábszex, anál!
26/29 anonim válasza:
Kollégámmal szexelnék, de ő is és én is kapcsolatban élünk, úgyhogy csak fantázia marad :)
27/29 Felfujhatogyerek válasza:
25. Kirobbanó sikerrel vegződnének a bulik :D
28/29 Karesz 82 válasza:
Három nővel szexelni,úgy hogy én vagyok egyedül férfi,és csak velem foglalkoznak a csajok.
29/29 anonim válasza:
Szeretném végig nézni ahogy a feleségem kielégit két vagy három tini szűz fiút. Olyanokat akik azelőtt még sosem láttak meztelen nőt élőben. Látni a szemükben azt a vágyat amikor életükben először látnak p.nát és ahogy habzsolnák meg fogdosnák mindenét. A végén meg telelőnék rengeteg spermával minden porcikáját. Imádnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!