Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mi alapján választ szexpartnert magának?
Én ronda vagyok, tehát ha te még nálam is rondább vagy, akkor megfelelek az elvárásoknak. Humorom nincs, felkelteni senkit nem szokásom,mert illetlenség. Idő? Hááá elég két perc! Szerelem? Az mi? Nekem nincs szívem, kioperálták még a 2000es évek elején! Mondjuk nem keresek partnert, de azért küldök egy puszit vagy csókot vagy amit akarsz. 😚😚
Csodás ajánlat, vérző szívvel mégis visszautasítom.
Az ördögtől 1 fokkal szebb, azért lényegesen kevés. Csókot, puszit nem akartam.
De ne add fel! Tudod, hogy van a zsák meg a folt kapcsolata.
Okos a hölgy, meg kell hagyni, jó lett volna önnel ba......nemíromlemertkitiltanakni.
Ohh, csók nem játszik? Akkor vissza kell vonnom az ajánlatom, bár már visszautasította, de ez lényegtelen.
Nem adom fel! Valahol az univerzum távoli peremén halkan éneklik angyalkák ,,csak te meg én", ott vár rám a múzsa mélán, s én fel is mászok majd a létrán míg elé nem érek s ő lágy mosollyal néz majd én rám! 🥺️🥺️
Akkor mégis számít a méret? Én már itt majdnem elhittem hogy eleg a kicsi is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!