Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi volt a legtöbb elrontott (ruined) orgazmus, amit egy alkalommal elértetek?
Figyelt kérdés
#elrontott orgazmus #Ruined orgazm
okt. 8. 13:44
2/9 anonim válasza:
Egyszerre?
Azt hiszem olyan 3.
2x csak egy pici, pár csepp folyt ki, aztán 3.alkalommal kifolyt minden és úgy lett vége. Eléggé nehéz úgy csinálni hogy mindig csak kevés jöjjön ki szóval jaah..
De ha más csinálja úgy egyszerűbb elvileg
3/9 A kérdező kommentje:
Más még nem csinálta nekem, szerintem a nőket ez nem is nagyon izgathatja.
Mondjuk én pár csepp cuccot nem számolom.
okt. 8. 14:11
4/9 anonim válasza:
Van akit izgat csak kevés van belőlük. Az emberek nagy részét a sima szex érdekli
5/9 A kérdező kommentje:
4. Hát sok nőt az se, de ez már nagyon off topic.
okt. 8. 14:19
6/9 menta34 válasza:
Szerintem kevered a ruined orgazmust az edging-el :) Én úgy tudom a ruined amikor elmész de amint jön félbehagyják az izgatást (ez kvva szar). Az edging pedig amikor még az orgazmus előtt hagyják abba ill. hagyod abba magadnak.
7/9 A kérdező kommentje:
6. Nem keverem, volt már 4-5 elrontott orgazmusom egyhuzamban, annyira nem rossz, mint hiszed.
okt. 9. 06:32
9/9 anonim válasza:
Nekem 3 volt a max. A barátnőm csinálta. Egyébként tényleg nem rossz, néha szeretem, de a harmadik már tényleg nagyon kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!