Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a virtuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a virtuális dolgokról pl: szexchet,camszex ilyen dolgokra gondolok virtuális világról?

Figyelt kérdés
Kinek hogy jön be az ilyesmi mert nyilván nem vagyunk egyformák. Lehet valakinek bejön valakinek nem nincs ebbe semmi rossz dolog.
okt. 7. 23:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha épp akad hozzá partner, akkor miért ne? Aztán távolságtól és helyzettől függ, hogy utána lehet személyesen is, vagy pedig megmarad-e ennyiben a dolog. Pasi vagyok, mielőtt a nyomulós nyomik bepróbálkoznának nálam... XD Sajnos ezt már muszáj leírni ilyen kérdéseknél.
okt. 7. 23:53
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Minek ezt minden nap kétszer megkérdezni?
okt. 7. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Jó partnerrel élvezhető, rossz partner pl a szerepjátéktól elvette a kedvemet végleg, pedig más téren élvezem.

F

okt. 8. 04:39
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Ha okos a pasi imadom
okt. 8. 06:08
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
18 év alatt még elmegy de afelett már gáz
okt. 8. 08:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Szexchat jópofa tud lenni, mert a szép, erotikus szavak leírása megmozgatja az agyad. Nem élem bele magam, nem alkalmazom a szituációkat, csak kitalálom. A kamerával valót soha nem használnám, mert sosem vagyok olyan helyzetbe, hogy lehegne vagy vágynék idegen s*arjankókra🤨látványára. A párom meg nem csinálja. Legalábbis velem nem. 🤭
okt. 8. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Szánalmas ez már 18-20 évesen.
okt. 8. 09:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne, de még nem próbáltam.

53f

okt. 8. 10:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Régen nagyon szerettem a camszexet, főleg ha közben beszéltünk is (dirty talk♥), de mostanában valamiért sokkal nehezebb rá partnert találni... Gondolom közrejátszik, hogy szinte mindenkinek Onlyfanse lett és pénzt vár érte.

25/F

okt. 8. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Pont nem érdekel.
okt. 8. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!