Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, akit izgat, ha látják vagy hallják őt maszti közben? Ha igen: csak személyesen jön be a dolog vagy virtuálisan is?

Figyelt kérdés
És az bejön, ha szimplán csak tudjátok, hogy egy pasi a hangotokra, képetekre, videótokra vagy simán rátok ment el?

2022. júl. 13. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csakis személyesen jön be. Virtuálisan nem érdekel. Ahogy az sem, hogy vagy miért recskázik egy pasi.
2022. júl. 13. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Értjük a burkolt kérdést. Minden camizére nyitott nőre legalább 200 recskahuszár fog jutni, szóval bro' nem itt fogod megtalálni amit keresel :D
2022. júl. 13. 20:29
 3/12 A kérdező kommentje:

2

Olyat mondj, amit nem tudok! Ja, bocs, hisz máris mondtál: ugyanis fogalmam sem volt, hogy burkolt kérdést tettem volna fel, vagy hogy egyáltalán burkoltam volna bármit bármibe. Mostmár ezt is tudom, csak még azt nem, hogy mit mibe! De ne mondd el kérlek, szeretnék hülyén meghalni :xd.

2022. júl. 13. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
#3 Akkor privicélpont-vadász kérdést, ha neked így jobban tetszik a megfogalmazás :) Nem sértésnek szánom (tényleg!) de állítólag az indulatkezelés hasznos tulajdonság. Legyen szép napod :)
2022. júl. 13. 20:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Nyugi, én részemről poénnak szántam.
2022. júl. 13. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
unalmas már, hogy mindegyik kérdés alá odaírjátok, hogy vagy kamu, vagy privátvadász, vagy erre akar recskázni. magától is úgyis gondol ilyenekre mindenki, aki a kérdést olvassa, és nem akarná már nyolcezredszer is ezeket a bölcselkedőket olvasni a kommentekben.
2022. júl. 13. 21:48
 7/12 A kérdező kommentje:

6

Köszönöm, félig megvédtél, ezért kaptál félig hasznos értékelést.

2022. júl. 13. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Félig? Akkor mi lesz a másik feleddel? Remélem, nem viszik el a gonosz kicsi hupilila félvérű manók!
2022. júl. 13. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
#6 az még unalmasabb hogy a kérdések igen nagy része szimpla privicélpont-vadász álkérdés unatkozó recskahuszároktól. Nem erre van kitalálva a GyK, van erre egy csomó másik oldal.
2022. júl. 13. 22:11
 10/12 A kérdező kommentje:

8

Végre valaki érti a humoromat!

9, ezek a hozzászólások csak téged miinősítenek. Lehet, hogy nem arra van kitalálva az oldal, de egyrészt már mondtam, nem ezért írtam ki a kérdést. Másrészt, azt gondolom, az sem célja az oldalnak, amit te művelsz a kérdésem, és lényegében minden kérdés alatt. De minek is pazarlom a betűt, te már eldöntötted magadbam, meg kommentben is, hogy miért írtam ki a kérdést. Javaslom, ha még nem találtál volna foglalkozást, menj el jósnak, úgylátom nagyon jó vagy benne. És mielőtt félreérted, ez nem indulat, csupán vélemény. Az pedig itt, ha jól tudom, szabad mint a madár.

2022. júl. 13. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!