Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom hogy a mai nők jobb formában vannak mint a férfiak ?
Figyelt kérdés
Én magam is egy srác vagyok szóval nem kell ezzel jönni hogy feminista vagyok stb. De nagyon sok helyen ezt látom hogy a nők mintha igényesebbek lennének, jobban formában maradnak. Pedig szerintem a kornak a nőkre kéne negatívabban hasson, 40-50 évesen jobban "megkopnak" azok a dolgok amik egy nőt széppé tesznek mint amik egy pasit jó férfivá és nem beszéltünk a szülésről! Ismerek is sok ilyen párt meg látok is. A nő meg a férje is 40 plusszos, a nő szült két gyereket, 40 valahány éves és gyönyörű, kb minden tizen huszon éves álma lenne lefeküdni vele. A párja meg egy elhízott, nem valami jó formában lévő csávó. Ránézésre mintha 10-20 év lenne közöttük. De fiatalban is megy a 25-30 éves pár, a lány tolja a babakocsit és mégis olyan alakja van hogy csak na! Mellette meg a srác ott pocakkal, nulla kiállás .. hogy nem szégyellik magukat az ilyen csávók ? Ott van mellettük egy gyönyörű lány-nő akire azért elvileg jobban hat a kor, szült neki gyereket vagy gyerekeket és mégis fullos csaj ő neki meg kb fele annyit kéne tennie magáért hogy legalább átlagos csávó legyen és még az se megy ? Mondom rengeteg ilyet ismerek meg látok is. Én else tudnàm képzelni hogy a párom gyereket szül nekem, formában tartja magát én meg elhagyjam magam, legalább a magamból kihozható maximumot nyújtanám neki.okt. 7. 18:25
11/12 anonim válasza:
Nem ciki sportolni, csak a lusta löttyedtek kritizálnak téged szimpla irigységből :D Ne foglalkozz velük. Én világ életemben vékony voltam és sportos, tudod hányszor szólogattak be a kövér rokonok? Nem is csodálkoznak talán, hogy miért nem látogatom már őket.
12/12 anonim válasza:
30+ házaspár vagyunk mindketten jól nézünk ki pedig nem sportolunk. Talán a fizikai munka miatt, vagy gének nemtudom de ha kezd valamelyikünk felszedni pár kilót egyből kevesebbet eszik. Én ffi vagy 34 éves, voltam 94 kg tudom, hogy nagyon nehezemre esett minden. Ezért nagyon figyelek, hogy ne legyek újra dagadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!