Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz ha popsiba jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha popsiba jobban szeretem, mint punciba? Ti melyik lyukba szeretitek inkább a lányokat dugni a punci és popsi közül?

Figyelt kérdés

Valahogy jobban érzem, szűkebb, és felhőtlenül élvezhetek bele anélkül, hogy aggódnom kéne, hogy gyerek lesz a vége. Sosem használok gumit popsiba, fantasztikus mikor a farpofák szorítanak még pluszban és a súrlódás ahogy ki-be mozgatom, teljes egészében éri.

Mielőtt valaki azt írná, hogy azért mert meleg vagyok, ez kizárt. Teljesen taszít a saját nemem szexuálisan, eszembe se jutna férfi seggbe tenni. Kizárólag a női, feszes, gömbölyű popsi izgat, de az rettenetesen, mint egy fétis kb. Szagolni, nyalni is imádom és közben tágítani is mielőtt a farkam belerakom. Természetesen a punci is izgat, nyalom, ujjazom és meg is dugom, csak a popsi amolyan unicum és nagyobb élvezet nekem.

Sajnos nem sok lány adja be a derekát popóra.

okt. 7. 00:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

9.

15 éve még egyszer sem sikerült, jaj szegénykém, ne félts ennyire... :) Fertőzés az élet, én amúgy sem szoktam betegeskedni, jó az immun nálam.

okt. 7. 01:47
 12/26 anonim ***** válasza:
89%

#10 itt azt írod, hogy általában engedik, de a kérdésben meg sírsz, hogy kevesen engedik.

Akkor most melyiket hazudtad?

okt. 7. 01:58
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Most sajnálunk kérdező. Szomrú lettem még is, mert egyedül voltál.
okt. 7. 02:01
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
12 Mindet hazudta. Érzéseim szerint valódi pinával még nem volt dolga...
okt. 7. 07:05
 15/26 anonim ***** válasza:

Igen, gáz.Bélgáz fiam.

50/N

okt. 7. 07:27
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

kicsi, vékony farkad van, úgyhogy túlidealizálsz egy segglyukat.

nincs emögött több.

nem csoda, hogy gyakorin minden nő arról próbálja meggyőzni magát, hogy a méret nem számít, meg "nem azon múlik :))". ebben az esetben tényleg nem sokat számít, jah.

okt. 7. 09:07
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Kicsi a farkad ezért kevés a punci. Ez van, így jártál.
okt. 7. 09:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Aktív vagyok, miért ne lett volna dolgom? De az, hogy általában engedik nem egyenlő azzal, amennyiszer csinálni szeretném, és mivel nem jut minden ujjamra tíz nő, így kevés lány engedi általában.
okt. 7. 10:59
 19/26 anonim ***** válasza:
20%
Én inkább a puncijukat dugom, de minden nőmet párszor azért seggbe is rakom, volt sok aki még anal szűz volt, de a kedvemért bevállalták az analt.
okt. 7. 13:59
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
#18 ez elég nagy ferdítés. Én elhiszem, hogy nem vagy szűz, de valamiben nem mondasz igazat.
okt. 7. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!