Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha popsiba jobban szeretem, mint punciba? Ti melyik lyukba szeretitek inkább a lányokat dugni a punci és popsi közül?
Valahogy jobban érzem, szűkebb, és felhőtlenül élvezhetek bele anélkül, hogy aggódnom kéne, hogy gyerek lesz a vége. Sosem használok gumit popsiba, fantasztikus mikor a farpofák szorítanak még pluszban és a súrlódás ahogy ki-be mozgatom, teljes egészében éri.
Mielőtt valaki azt írná, hogy azért mert meleg vagyok, ez kizárt. Teljesen taszít a saját nemem szexuálisan, eszembe se jutna férfi seggbe tenni. Kizárólag a női, feszes, gömbölyű popsi izgat, de az rettenetesen, mint egy fétis kb. Szagolni, nyalni is imádom és közben tágítani is mielőtt a farkam belerakom. Természetesen a punci is izgat, nyalom, ujjazom és meg is dugom, csak a popsi amolyan unicum és nagyobb élvezet nekem.
Sajnos nem sok lány adja be a derekát popóra.
Egy átlagos férfi vagy, semmi több.
Sajnos a legtöbb férfi nem szereti a női nemiszervet. Te írtad, hogy azt is kényezteted, de azt csak írtad, mert félsz, hogy b.zinak tartanak.
Csináld seggbe és ne szaporodj, az szerintem elég jó deal.
Igazi férfi női nemi szervet szeret dugni. Felőled nem is lenne baj, ha nem lenne nemiszerve.
B.sszál shemaileket.
Ne is használj gumit!
Majd az első fertőzés után, amikor már annyira fáj a pöcsöd, hogy azért imádkozol majd, hogy vágja le valaki, aztán át fogod gondolni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!