Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fantáziált már ilyenről?
Férfiként egy nő háziszolgájaként kellene élni, alapvetően az ő igényeit kielégítve, parancsait teljesíteni. Elég sok részletet elképzeltem már, hosszú lenne leírni mindent, de hogy jobban érthető legyen leírom egyes részeit. Pl egész nap erényöv viselése, így magadat nem tudnád ingerelni, kiszolgálni amit kér, rendben tartani a házat, közben különböző fétis ruhákat, eszközöket viselni. Este mindig csak az erényöved maradhat rajtad, az éjszakát egy ketrecben aludva töltöd, ami előtt két kezedre egy kesztyűt ad amit lezár hogy véletlenül se tudj magaddal játszani, néha még szájpecket is kell viselni. Reggel a ketrec mágneses zára az időzítővel kienged, és elkészíted a reggeli kávét a hölgynek stb.
Másoknak is vannak ilyen jellegű gondolatai, vágyai?
Miért vágyok ilyenekre?
Ha meg akarnám valósítani szerintetek lehetséges lenne?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Gyorsan elmulna ez a beteges tesztoszteron tultenges ha vki ezt tenyleg megcsinalna veled.
2 napig se birnad
A 24/7 a bdsm-nek olyan fajtája, amiről szerintem rengetegen fantáziálnak, csak kevesen próbálták, és ebből a kevésből is csak pár százalék, aki 1-2 hónapnál tovább, esetleg évekig bírja csinálni.
Mi a feleségemmel egy "light" FLR házasságban élünk, ennek minden előnyével és hátrányával.. és párszor nekirugaszkodtunk, hogy kipróbáljuk a "hardcore"-abb bdsm 24/7 fajtáját, de 1-2 hét után mindig rá kellett jönnünk, hogy ezt nem lehet így csinálni. Mert ugye munkába kell járni, meg család, hétköznapi teendők, stb. Nem összeegyeztethető ezzel az életstílussal.
Az persze amit írsz, hogy mindennap megcsinálom a kávéját reggel, az nálunk alap, de inkább kedvesség kategória. Az, hogy több házimunkát csinálok, mint ő, az az FLR kapcsolatból ered. Az, hogy esténként megmasszírozom, kényeztetem, aztán vagy viszonozza, vagy nem, az már a kapcsolat dinamikájából jön. Erényövvel próbálkoztunk és voltak is sikereink, meg aztán, még így is rendszeresen előkerül, de folyamatosan már nem hordom, kb fél évig viseltem. Tényleg sokat ad, a szbumisszív én megéléséhez, a nőnek egy kontroll eszköz a kezében, de ez is egy olyan dolog, hogy csak nagyon kevesek bírják évekig hordani, inkább időszakosan kerül elő a dolog, akkor rápörgünk, élvezzük, aztán megunjuk, akkor egy időre elfelejtjük, aztán kezdődhet előlről.
Nem vagyok szubmisszív, sem mazochista, de kiprónálnám. Persze csak akkor, ha a hölgy jó nő.
Viszont fordítva is kipróbálnám, pedig dom sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!