Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora legyen legalább a párotok pénisze?
Figyelt kérdés
Mekkorákkal voltatok eddig? Hüvelyi orgazmus volt valaha?okt. 5. 22:48
1/12 Csicuki válasza:
Inkább vastagabb legyen a hosszától csak szemem esik ki a helyéről és nem volt.
13 cm hossztól volt 22 cm is a kellemes hossz mivel mindenkit ez érdekel az a max 14-18 cm de ez már tud fájni is ha nem vigyáz a másik
2/12 anonim válasza:
Hosszra kb 14cm, viszont legyen vastag
3/12 anonim válasza:
Akik azt írják vastag legyen, azok mekkora átmérőre vagy kerületre gondolnak ami már jó, és mennyi lenne az ideális?
4/12 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg!
De legjobb ha 18/5cm! ;)
5/12 anonim válasza:
15-18/5cm
Legnagyobb amit éreztem/láttam 20cm
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, mivel általában előbb ismerem meg a párom mint azt, hogy mekkora a pénisze, szóval nem igazán érdekel az utóbbi ha amúgy szeretem a férfit. Legutóbbi partneremnek 13 körül lehetett, de sosem mértem meg nem is kérdeztem, mert sokadlagos szempont.
7/12 anonim válasza:
Legalább 25 cm legyen.
AZ alatt egy semmi.
Legalább itt a gyk.-nél.
8/12 anonim válasza:
#7 azt MINDEN alkalommal férfiak írják, mert fogalmuk sincs a női anatómiáról
9/12 A kérdező kommentje:
Nem mintha a nők olyan nagy májerek lennének "anatómiából".
okt. 6. 14:59
10/12 anonim válasza:
Mégsem a nők tesznek fel napi 30 kérdést arról, hogy elég nagy-e a mellük, sőt a férfiak farkáról sem ők tesznek fel kérdéseket, hanem csak a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!