Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik párcseréznek, hogy jött össze? Hogy indult?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy alakul ki az ilyesmi. Vagy hogy lehet középkorú párként felhozni ezt egy ismerős párnak, akikkel összejártok?okt. 5. 10:48
11/17 anonim válasza:
Sajnos tiktakról hallottuk hogy inkabb 40+
12/17 anonim válasza:
#11 te hallottál róla én meg a gyakorlatban szoktam látni :)
A TT-ben vegyes a korosztály, a többség valóban 30-40-es, de nagyon sok 30-as, sőt 20-as párok is szoktak lenni.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, szerintem a párcsere az idősebb korosztály műfaja. Huszonévesen eszembe nem jutott volna. Így 40 fölött igen.
okt. 16. 06:44
14/17 anonim válasza:
Én is ugyanígy látom,40 felett kezdett érdekelni ez a többes dolog,párcsere.Szerencsére a párom is vevő rá.🙂
15/17 anonim válasza:
#13 nem csak a 40-esek "sportja", ugyanúgy eszébe jut a 20-on éveseknek is, csak sokan még nem elég érettek hozzá fejben, nem merik annyira nyíltan vállalni a vágyaikat. Megjegyzem, ez nem csak a párcsere, de a szexualitás számos más területén is így van. Ettől még vannak akik már 20-on évesen is úgy vannak vele, hogy ha már vágynak rá, kíváncsiak, akkor miért ne?
16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem kell hozzá a hosszú távú kapcsolat, amikor már kicsit fel akarja dobni az ember a dolgokat. Az meg nem mindenkinek van meg huszonévesen.
okt. 17. 09:26
17/17 anonim válasza:
Ez a dolog nekem is izgatja a fantáziám, de nem mertem még előállni vele a feleségemnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!