Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit csináljon a pasi szexnél, mi az, amit nagyon szerettek, és feldobja az együttlétet?
Figyelt kérdés
Legyen romantikus, esetleg határozottabb, dominánsabb? Sok, változatos előjáték? Bármilyen ötlet jöhet, vagy olyasmi, ami nektek tuti recept. Fokt. 5. 10:42
11/16 anonim válasza:
#9, téged kéne már feldobni valahová!
13/16 anonim válasza:
Nagy, kicsi, közepes... ez mind relatív. Én elsősorban a simizési tudásomat tartom nagynak. (#2 vagyok) Szóval lehet neked egy latin lover kéne inkább, aki jól megtunkol és fájni is fog, de csak 3 percig 😅
15/16 anonim válasza:
Oké hát akkor írsz privátban egy elerhetőséget (telefonszám), aztán megbeszéljük mik az igények és mit tudok teljesíteni.
Ne aggódj, nem szoktam magam túlvállalni
16/16 anonim válasza:
Na jó, hát nem lett semmi előrelépés egyelőre. Cirógató ujjaim és érintédre vágyó bőröm még mindig szabad.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!