Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A ferfit ha lesz..opom es nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfit ha lesz..opom es nem akarom Lenyelni rosszul esne neki ha kezzel fejeznem Be ? Vagy kapcsolat elejen megkerdezi a ferfi hova elvezhet?

Figyelt kérdés
okt. 4. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Én szerettem tisztázni a lánnyal hogy hova kéri.
okt. 4. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

kurvára mindegy, hogy mit akar a tróger.

azt csinálod, amit te akarsz, és amit te élvezel.

minden más csak önmagad szarrá alázása.

okt. 4. 20:46
 3/10 Mélybenyomás ***** válasza:
93%
Ezt lehet előre megbeszélni is ki mit szeretne és közös nevezőre jutni.. Sosem volt ilyenből baj, aki nem akarta lenyelni nem nyelte le aki meg igen az megtette, de probléma sosem volt belőle, komunikálni kell a vágyakról is..
okt. 4. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
Megkért a lány hogy ne élvezzek a szájába, szóljak mielőtt eldurrannék. Mondtam neki oké. Aztán persze nem szóltam... 😁
okt. 4. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Én sem szeretem ha a számba megy el a pasi egyszerűen nem bírom az ízét, és rohadtul felfordul tőle a gyomrom. Soha egyik partneremnek sem volt ezzel baja.
okt. 4. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes ember megkérdezni, bár ha elkezded furulyázni akkor evidensnek veszi, hogy a szádban fejeződik be a történet. Nyisd ki a szád - beszédre is, s mond meg neki, hogy te a végén mellre/arcra (ahova gondolod) szeretnéd kérni a nedűt.
okt. 4. 21:58
 7/10 menta34 ***** válasza:
100%
Sosem értettem azokat a sutyerákokat akik a nő akarata ellenére csinálnak bármit is, pl. a szájában mennek el. Ha kéri betartom, ha nem kérte akkor szólok én időben és el tudja dönteni... Szerintem tök egyszerű, ettől nem lesz annyival rosszabb.
okt. 5. 07:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gond, pláne az elején. Nekem sok év után is az egyik kedvencem, mikor a melleire megyek el, sok férfi imádja ezt. Vagy engedheted a hasadra, stb. És igen, beszélni kell, nyugodtan kérdezd meg őt is, hova szeretne elmenni, a szádon kívül.
okt. 5. 07:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszéljétek meg hogy hova szabad. Én ujjról lenyalva is majdnem hánytam, olyan undorító textúrája volt. Az íz elment, de emiatt nálam is off.
okt. 6. 00:26
 10/10 anonim ***** válasza:
nem gáz. én legalábbis sokszor csinálom ezt. ha a párom irányít akkor is szólok neki hogy légyszi most ne oda/úgy
okt. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!