Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
1-es!
Hány nőtől hallottam már ezt.
Aztán mikor megkapta akkor meg meg volt lepődve!
3/13 anonim válasza:
Sose próbáltam még, de pl. ma is fantáziáltam arról, hogy mikor a barátommal csináljuk, közben többször is, kicsit erőteljesebben is felpofoznám. Nem tartom valószínűnek, hogy ő élvezné (ezért nem is hoztam még fel neki), mindenesetre nekem jól esne és beindítana. Főleg vita utáni, békülős szexnél... 🤣 A fojtogatás az számomra már túlzó.
23/N
4/13 anonim válasza:
Vita utáni békülős szex :D
Értelmes pasi veled nem kezdene
7/13 anonim válasza:
#7 Az tök jó. Minden tiszteletem az övé, hogy ilyen tenyérbemászó stílussal egyáltalán elvisel xd
8/13 anonim válasza:
Ebben mi a tenyerbemaszo stílus? Izgat mind a kettőnket... Ne irigykedj..
9/13 anonim válasza:
"Engem a barátnőm szeret :)" - Pl. ez tenyérbemászó. A következtetés primitív mivolta, miszerint én nem szeretem a barátom, nem érdemes kezdeni velem meg ilyenek. Nem tudsz te semmit, ami természetes, csak mégis úgy akarsz itt irigylésre méltónak látszani és felülkerekedni, hogy másnak "beszólsz". Ismétlem: primitív.
10/13 anonim válasza:
Most ha eljutott a tudatodig, hogy arra értettem, hogy szeret pofozni, és ezen te fenn akadsz, akkor óriási baj van nálad az emeleten 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!