Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj aki szeretne pasit fojtogatni, felpofozni meg ilyenek? Nem kell, hogy szex legyen, csak inkabb dominalja a pasit.
Figyelt kérdés
2024. máj. 9. 22:30
1/10 anonim válasza:
Ilyen lányra én is kíváncsi lennék.
2/10 anonim válasza:
Hát én ismerek ilyet, de hidd el jobban jársz ha elkerülöd.
3/10 anonim válasza:
2. Miért? előre megbeszélnénk, mi fér bele, mi mehet, mi nem.
4/10 anonim válasza:
En szeretem az ilyet csinalni pasinak.
Expasim kifejezetten szerette, kerte. Igaz o ugy szerette ha meg legalabb 1 pasit bevettunk aki lefogta es kicsit ellenkezhetett mikozben fojtogatom, felpofozom :).
Mondjuk neki volt enyhe bi hajlama.
Ritka az ilyem kombinacioju pasi :).
5/10 anonim válasza:
Van igen. Ez is izgat domina oldalról, de ezenkívül még elég széles a palettám.
19l
7/10 anonim válasza:
Nagyon jó lenne egy ilyen csaj. Mondjuk én azt akarnám, hogy ne legyen határ. Úgy átadni magam egy csajnak, hogy azt csinál, amit akar. Waterboarding, nemi erőszak, köpjön a számba, okozzon minél több fájdalmat bár látható sérülések nélkül. Ha ellenkezem, akkor is. Tömje be a számat a dildojával amit előttem meglovagol, és ilyenek. Nem találtam még erre partnert, pedig elég gyakran alakul tinderről meg hasonló helyekről
8/10 anonim válasza:
Én lányként keresnék ilyen dominát.
9/10 anonim válasza:
Igen, van ilyen lány, kb. 500-ból egy ilyen nő létezik, ős is legtöbbször idős/ túlsúlyos, vagy férfias. A férfiak, akik itt kommenteltek, hogy mit szeretnének, mi lenne jó nekik: senkit nem érdekel, nem ez volt a kérdés. Menjetek máshova f@sztverni.
10/10 anonim válasza:
9 engem nem zavar ha férfias. Legyen fiatal és feszes teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!