Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Big Dick Energy egy létező dolog?
Nők véleményére lennék kíváncsi.
Aki nem tudná ez azt jelenti hogy az adott férfinak a viselkedése, atitűdje vagy kommunikációja azt sugalja hogy neki biztos nagy farka van.
Bocs, de nem ezt jelenti. A big dick energy kifejezést olyan emberekre szokták mondani, akikből sugárzik egy megingathatatlan magabiztosság. A farokméret csak metafora.
Vannak emberek, akik bármi történjen, akkor is lazák, higgadtak maradnak, mint aki teljesen biztos benne, hogy a végén ő nyer.
#4 ennek semmi köze a kérdéshez.
Igen, ez létezik. #2 jól leírta.
"Ocsmány proli kifejezés a magabiztosságra"
Tulajdonképpen igen, de szerintem kimondottan szellemes. Nekem ez a kifejezés - közönséges vagy sem - sokkal szemléletesebben leírja a jelenséget, mint hogy az illető magabiztos.
Amikor valakire azt mondják, hogy magabiztos, azt általában valamilyen helyzetben való viselkedésre mondják: határozott reakció, önérvényesítő, domináns magatartás, stb. A big dick energy ezzel szemben egy vibe, egy kisugárzás.
Nekem a pure big dick energy azt a jelenséget takarja, amikor valaki pont nem viselkedik dominánsan, mert semmi szükségét nem érzi. Azért találó kép a farokméretet, mert pont arról van szó, hogy amikor az emberek kóstolgatnak, arra szoktuk a "f.szméregetés" kifejezést használni. A big dick energiával rendelkező ember az, akihez nyugodtan mehetsz mérgetni a tiédet, meg beszólogatni az övére, ő megengedi neked, mert tudja, hogy neki nagyobb.
Van egy nagyon hülye, de iszonyú szemléletes példám: a szomszéd kutyája. Drabális komondor volt, és a szomszéd mesélte egyszer, hogy sokáig azt hitte, hogy valami selejt a kutya. Le se szarta, amikor más kutyák bepróbálták, morogtak rá, dominálták, semmi. Odáig is eljutott az ügy, hogy megmarta másik kutya, a komondor rá se b.szott, ment tovább. Aztán egyszer beleállt egy nagy méretű, agresszív kutya, amire olyan fellépést mutatott a komondor, hogy a másik azonnal hanyatt dobta magát.
A szomszéd akkor jött rá, hogy a kutya nem azért tűrte el más kutyáktól az attrocitásokat, mert gyáva, hanem mert egyszerűen nem érdekelték, nem volt egy liga.
Hát ez a leg alapvetőbb pszichológia, hogy a magabiztos férfiak sohasem bizonygatnak, mert ez vagy egy őserő ami benned van, vagy nincs. Nyilván ha jó adottságaid vannak, akkor valószínűbb hogy meglesz ez, de nem biztos.
Ismertem én olyan férfit, aki a kutya ellentettje, olyan dolgokat mondott magáról, hogy én lettem amiatt az a kutya mert egyszerűen annyira nevetséges volt, hogy reakciót sem érdemelt.
Pl hogy ő egy szexisten. Na most mondd meg hogy milyen értelmes férfi aki tényleg jó az ágyban mondana valaha ilyet magáról, hogy ő egy szexisten xdddddddd
Nem is reagáltam rá mert inkább sokkot kaptam.
Persze aztán mikor azt mondtam neki hogy együtt voltam valakivel miközben vele beszéltem, akkor egyből egy kis csivava lett belőle és éreztem rajta hogy mennyire kishitű.
Ettől függetlenül ez a bde szerintem azert hülyeség mert egy átlagos mérettel rendelkező férfi simán lehet magabiztos, egy átlagon felüli meg lehet ilyen komplexusos gyökér mint akiről beszéltem.
A magabiztosság is energia formájában jelentkezik, nem csak cselekedetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!