Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy bukott le önkielegites közben ?
Gimis koromban történt, hogy apám rám nyitott délutáni hokizás közben. Ő a másik szobában aludt, amit a rá jellemző irgalmatlan horkolás is megerősített. Én a szobámban tanulás közben, pontosabban helyette az egyik osztálytárs csajról fantáziáltam, akire aznap az átlagosnál is jobban rá voltam gerjedve, így hát nem sok idő kellett, hogy magamhoz nyúljak.
Már a vége felé jártam, amikor egyszer csak azt vettem észre, hogy fater - aki fél perccel korábban még horkolt, mint az állat - ott áll az ajtóban (ami csak be volt hajtva) és meglepett arccal néz, miközben én a szobám közepén állok térdig letolt gatyával, az ajtónak félig oldalt, félig háttal fordulva és közben vadul verem a farkam. Elég kellemetlen volt mindkettőnknek… Gyorsan felrántottam a melegítőgatyám és megkérdeztem, hogy mit akar. Azt mondta zavartan, hogy rejtvényt fejt és van benne valami angol (vagy német?) szó, amit nem tud, azt akarta megkérdezni. Válaszoltam és kiment.
Az esetről sem akkor, sem később nem beszéltünk, aznap este viszont hallottam, hogy elmondta anyámnak a történteket. Anyám sem szólt nekem soha a dologról, de hallottam a válaszát is, hogy "ilyen korban ez természetes".
Arra az egy dologra viszont nem emlékszem, hogy miután apám kiment, még be tudtam-e fejezni amiben megzavart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!