Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Milyen a szep punci? Vagy osszeset kinyaljatok? Marmint barmiylet?
Bizony #23 jól mondja. Van kimondottan csúnya punci, én már láttam személyesen is olyat. De nem ezen múlik hogy kinyalom-e a gazdáját.
#20 voltam.
:-O
Ez most komoly? :-O
Egész nap bugyiban van... Ha arcra nem tetszik valakinek egy adott hölgy, azt meg tudom érteni. De tényleg ezen kell "lovagolni", hogy milyen egy nőnek a p*ncija? :-O
32-es! Ezek között biztosan találsz olyat te is, ami számodra sem szimpatikus.... (De ha mind tetszik, akkor én kérek elnézést!)
#33:
Számomra ez nem prioritás. Ha szeretek valakit, akkor a preferenciáim mentén kezdek hozzá vonzódni valószínűleg, és nekem ez a rész kiesik a pixisből, másrészt nehezen tudom elképzelni, hogy egy normális felfogású, aranyos kinézetű nőnek olyan eltántorítóan ronda legyen, de előfordulhat, hogy tévedek.
#32-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!