Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak! Milyen a szep punci?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Milyen a szep punci? Vagy osszeset kinyaljatok? Marmint barmiylet?

Figyelt kérdés
okt. 1. 20:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Akarom mondani: szé*p*nek lássam
okt. 1. 23:03
 22/36 anonim ***** válasza:
Jelenleg összesen egy punci létezik, amit nyalnék, de tekintsünk el ettől. Szerintem nincs olyan, hogy csúnya punci, ha a viselője egészséges odalent és ad magára. Abból lehet főzni, ami van, kinek mije van, azzal lehet jól játszani - minden formának megvan a maga szépsége, és az, ahogy hozzá lehet nyúlni. Sokkal inkább lényeges, hogy mennyire érzékeny, mennyire lehet izgatni.
okt. 2. 11:39
 23/36 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintem nincs olyan, hogy csúnya punci" Rendben, akkor nem léteznek előnytelen külsejű emberek sem....

Szerintem meg létezik vagy legalább is kevésbé/esztétikus, ettől függetlenül az emberi értékéből mit sem von le.

okt. 2. 11:46
 24/36 anonim ***** válasza:
*kevésbé szép/esztétikus
okt. 2. 11:48
 25/36 anonim ***** válasza:
Vagy csak más a toleranciasáv az emberi kinézetre és a punci kinézetére vonatkozóan.
okt. 2. 11:52
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egyformák az emberi igények az tény.
okt. 2. 12:04
 27/36 anonim válasza:
53%
Nincs csunya vagy szép ! Egészséges FFI számára minden punci szép és kivánatos. A világ mozgató rugója a (PINA). Egyszer volt egy barátnőm, elöször mikor megláttam a denevér vagy saláta punciját meglepódtem. De azóta az tetszik igazán.
okt. 3. 14:19
 28/36 anonim ***** válasza:
66%
Nyaltam ki párszor régebben egy csajt akinek akkora kisajkai voltak hogy rendesen olyan érzés volt mintha Haribo gilisztákat nyaltam volna.
okt. 3. 14:55
 29/36 anonim ***** válasza:
EZ készz 28-as :DDDD
okt. 3. 14:56
 30/36 anonim ***** válasza:
62%
40 éves vagyok, eddig egyetlen puncihoz volt közöm, az óriási kilógó saláta volt, rendesen körbe fogta a farkamat. Az ellentetjét, egy baba puncit nagyon kipróbálnék vagy akár csak megnéznék
okt. 3. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!