Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/25 anonim válasza:
Igen, gáz. Ha legalább egy csajt vinnél be oda, de így gáz.
12/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy rendszeres e. Amúgy nem gáz :D Csak le ne bukj!
13/25 anonim válasza:
Elsős vagy másodikos lehettem általános iskolában. Hátrafordultam valamiért és azt láttam, hogy a mögöttem ülő lány furcsán fészkelődik a székén. Szerintem a punciját dörzsölte a szék ülő részének a sarkához. A feje piros volt az arca és a nézése pedig arról árulkodott nagyon kellemes számára, amit éppen csinál.
Gondolom nem tudhatta még, hogy amit magával tesz azt önkielégítésnek nevezik, csak a kellemes érzés miatt tette.
14/25 anonim válasza:
Nem gáz!
Mondjuk mi csoportosan csináltuk, vagy csajokkal voltunk a wc-ben.
2000-es évek eleje...
😅
36/F
17/25 mantis religiosa válasza:
Anno szakközépiskolában, nagyon szexi töresztanárnönk volt. Töri óra után gyakori volt ez. Volt aki már óra vége felé elkezdte a pad alatt, hogy hamarabb végezzen szünetben. 😁
18/25 anonim válasza:
Nem gáz
Nálunk is rendszeres volt suli wc-be meg tesi öltözőbe
19/25 anonim válasza:
Én 14 évesen a tanáromat d.gtam meg..hokizni se gáz,verjed nyugottan.Kérd meg az egyik lány osztálytársadat,hogy verje ki neked.
20/25 anonim válasza:
Persze, mi 11 évesen orgiáztunk a tanáriban, annyira alap dolog volt hogy egy másik suliból is jöttek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!