Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kamaszként volt MILF élményed?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszként volt MILF élményed?

Figyelt kérdés
Ha igen, hány évesek voltatok, és mi történt pontosan?
2022. jún. 11. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Nem :( :( :(
2022. jún. 11. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Nem, de ha valaki emlékszik, a 2000-es évek elején volt wap-on GabChat. Ott kb. 14 évesen megismerkedtem egy 30 feletti házas nővel, aki azt mondta, tanítgatna. :D És már akkor is volt meztelen képcsere az akkori színes telókkal... vele pont nem, sőt, kép nélkül bárki akár férfi is lehetett, de ez utólag nem derül ki. :D Vele végül a távolság miatt nem lett semmi, de ha egy városban lakunk, simán lehet, hogy elveszi a szüzességem.

Meg az osztályfőnököm brutál szőke milf volt, és azóta is az... ráírtam instán kétszer, de lekoptatott. :D

31F

2022. jún. 11. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, lehetett-e volna belőle bármi is. 17 évesen a nővérem egyik idősebb, akkor 28 éves fodrász barátnője vágta a hajam. Pár éves volt a kisfia akkoriban. Én mentem hozzá, a gyerek aludt, apa dolgozott, ő meg hivatalosan nem, de ez most mindegy.

Elég laza, bő pólóban volt, szóval mikor elölről nyírt, simán beláttam a melleihez. Persze melltartó volt rajta, ami ráadásul igen szép, gömbölyűre formázta a melleit. Jópár alkalommal odaállt vagy fordult velem szembe, és ahogy nyírt és igazgatta a hajam, simán odatolta a melleit az arcomhoz közel. Egyből arra gondoltam, hogy akkor most vajon ez direkt van, vagy nem fér máshogy hozzám... Jó illata volt, és a látvány is örökre megmaradt az emlékeimben. Éreztem, hogy nemcsak merev vagyok, de nedvesedek is rendesen. Aztán mikor hazaértem, akkor vettem észre, hogy a teljesen átázott alsóm felett már a rövidnadrágom is kezdett foltosodni. Életem addigi legjobb és legnagyobb megkönnyebbülése következett ezután.

2022. jún. 11. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, milfként volt kamasz élményem.
2022. jún. 11. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem, pedig rohadt sokat álmodoztam róla. Recskáztam is rengeteget 14-18 évesen 40-50 éves nőkre.
2022. jún. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!