Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hátulról csinálom, akkor punciba is lehet?
Figyelt kérdés
Elér odáig? Az jó a lánynak? Nem akarok beégni.okt. 1. 09:55
1/11 anonim válasza:
Seggbe és pinába is tudsz úgy dugni. Na persze ha azért megüti az átlagot a farkad.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom a 13 centi elég-e…
okt. 1. 10:14
3/11 anonim válasza:
Elég hát . Ne hallgass a huszoncentisekre , teljesen tökéletes lehet az aktus a tieddel is .
4/11 anonim válasza:
Ha idegeskedsz akkor még fel se fog állni, ezért égsz be esetleg.
5/11 A kérdező kommentje:
Az gáz lenne. Nemrég kezdtem szexuális életet élni, nagyon szeretném kipróbálni úgy, hogy oldalt fekszik és meg hátulról nekisimulok és úgy csinálom. De a seggbe nem vonz. Közben a kezemmel magamhoz tudnám ölelni, meg akár a melleit fogdosni, vagy bármi.
okt. 1. 10:50
6/11 Laylah válasza:
Ahhoz lehet, hogy kevés lesz, főleg, ha a lány nem tudja, hogy hogyan tartsa magát. Csak simán oldalt fekve nem nagyon fog menni.
7/11 A kérdező kommentje:
Próba szerencse. A farkamon nagyítani nem lehet, max nem fog menni, így jártam.
okt. 1. 12:45
9/11 A kérdező kommentje:
19
okt. 1. 13:38
10/11 anonim válasza:
Akkor mond neki, hogy nyomja ki rendesen a punciját, mostanában olyan csajokkkal futok össze, hogy kutyába nem nyomják ki rendesen a puncijukat, de várják a farkat, szoktam nekik mondani, hogy nyomja ki a punciját mert, ha nem, akkor csak seggbe tudom őket dugni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!