Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar megy el a párom azzal mit lehet kezdeni?
Minden nagyon jó,tudja a dolgát és hosszú az előjáték, orgazmusom is van. De maga az aktus csak pár perc. Néha jó lenn kicsit hosszabb is. Mivel tudnánk ezen dolgozni?
Én vagyok a lány,de gondolom erre rájöttetek
az neked miért okoz örömöt, hogy egy anonim fórumon elhiteted egy tapasztalatlan nővel, hogy a katasztrofális szexuális élete "rendben van"?
orgazmusa nem a bohócbéta faszától van, hanem attól, hogy a kétperces maszat előtt a fickó kinyalja, amihez elég egy kutya is
ez lenne szerinted a normális szex?
12#
Férfi vagyok de nem tudok elmenni amíg a nő nem ment el…
ha a nők többsége nem lenne egy igénytelen, neurotikus csődtömeg, akkor nem hagynák, hogy mindenféle béta, bohóc, paródia, vagy éppen csökött elméjű óvodás másszon rájuk, és nem próbálnák elhitetni magukkal, hogy amit kínos, traumatikus maszatolás címszó alatt előadnak, az már "szexualitás".
esetleg egy nő életében néha megoldás is lehet, hogy eltöpreng egy kicsit azon, hogy jánosnak görbe volt a fasza, bélának hagymaszaga volt, ottó 3 deci spermával együtt hagyta benne a hüvelyében az óvszert mindig, zolikának fel se állt --> hogy talán ideje akkor ezt a témát egy ideig hanyagolni, és inkább várni egy normális méretű, intelligens férfira, mintsem húgytócsákkal végigmaszatolni egy egész életet, és kétnaponta kiírni gyakorira valami vállalhatatlanul idétlen "kérdést".
megértem (illetve próbálom elképzelni), hogy kiskukival milyen sorscsapás lehet élni, de, ha jellembeli hiányosságaidat nézzük csak, azt kell mondjam, hogy ez karmikus.
Hú durván elmentünk.... egy egyszerű kérdésből máris méret kérdések meg kutyázás lett.
Nem gondoltam,hogy ennyi támadás fog érni,miközben segítséget kértem csak.
Nem értem miért kell találgatni meg egyből a legrosszabbat feltételezni.
Akinek itt az előjáték csak a nyalásból áll azt sajnálom.
Millió féle dolog létezik még megsúgom.
Tisztelet a kivételnek!
A normális válaszolóknak köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!