Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik megcsalták a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik megcsalták a párjukat. Nehéz volt az első alkalom?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel beszélgetek, mert elhanyagolt a kapcsolatában és úgy érzem ebből több is lesz.

27/f

szept. 30. 21:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
70%
#8 “Szeretem őt..”, de azért három csajjal csalod folyamatosan? Ez nem igazán stimmel.
okt. 1. 02:41
 12/36 anonim ***** válasza:
73%
De akkor miért nem szakítotok, miért aláztok meg egy másik embert akár milyen is ?
okt. 1. 06:16
 13/36 anonim ***** válasza:
88%

A megcsalásig eljutni nagyon nehéz volt.

Onnantól könnyű.

okt. 1. 06:54
 14/36 anonim ***** válasza:
78%
11# ez csak szex, érzelmileg őt szeretem, nem keverek a szexbe érzelmeket, csupán élvezem a szexet. Ha haragszok rá, nem tudok vele együtt lenni, a közelében sem tudok lnnni olyankor, de szex az kell. Nehéz elmagyarázni, de tényleg szeretem, viszont nem szerelemmel, én nőt szerelemmel nem tudok szeretni, annyi fájdalmat okoztak már lelkileg, hogy egyszerűen nem megy. Félre értés ne essék nem vagyok meleg 😅
okt. 1. 11:17
 15/36 anonim ***** válasza:
75%
14#, 8-as valaszolo vagyok es koszi, hogy normalisan valaszoltal es nem betamadtal. Nyilvan igy valamilyen szinten ertheto.:)
okt. 11. 01:40
 16/36 A kérdező kommentje:
Ebben az a nehéz kedves 8 és 9 hogy ha én férfiként tudok is így tekinteni a szexre, a női fél nem biztos hogy tud.
okt. 11. 15:45
 17/36 anonim ***** válasza:
77%
14 es 8as:"Nehéz elmagyarázni, de tényleg szeretem, viszont nem szerelemmel, én nőt szerelemmel nem tudok szeretni, annyi fájdalmat okoztak már" ez pont olyan, mintha az ex szeretőm írta volna, ő ugyanilyen stílusú pasi! Azért az fura,hogy együtt vagy valakivel akit nem szerelemmel szeretsz..🤷‍♀️magyarul csak nem akarsz egyedül élni?Társfüggő vagy. De ha éppen eleged van a nőből, keresel valakit valakiket, hiszen többel is kavarsz🤮☹️ akit pillanatnyilag megdughatsz??😔😪😪😥elkeserírő ha itt tart a világ! Hány éves vagy?
okt. 20. 08:26
 18/36 anonim ***** válasza:
79%
14, 8as: Nem szerelemmel szereted..akkor miért vagy vele?? Ne üres lakásba menj haza, legyen aki befizesse a számlákat, legyen aki főzzön, mosson rád?
okt. 20. 08:34
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
De érdekes a nő társaitokat nem kérdezitek ennyire fel miért csalják a pasikat, de fordítva már igen. Jaa csak a nőknek szabad ?
okt. 20. 08:42
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként leírom szívesen mert anonim oldal, mert vállalom is miért volt okom felrelepni! Szerencsére sikerült megbeszélni a dolgokat de az a másfél év elég kemény volt!
okt. 20. 08:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!