Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen baj 14 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Én vonzódom hozzá, és őt nem zavarja, nem tudom helyes-e ez így még, nem azért jön be mert kislány!szept. 30. 11:04
2/28 anonim válasza:
haaaaat…… ha 25-20 lennetek az senkit nem zavarna, de o meg nagyon kislany ehhez. persze ha csak dugni akarod, csinald amig csak lehet, de valszeg nem o lesz a feleseged
3/28 anonim válasza:
A saját korosztályod kutyába se vesz? Csak kislányoknál tudsz bevágódni, mert idősebb vagy?
4/28 érdeklődő35 válasza:
14 fölött minden legális...
Ne párkapcsolatban gondolkozz-atok...
5/28 anonim válasza:
Roma a leányzó? Csak mert akkor lehet kinéz vagy húsznak
6/28 anonim válasza:
Dugd meg mit kell ezen gondolkodni?
7/28 anonim válasza:
Az én lányom környékeznéd meg, mert "kislány, a f.szod nyomnám minden lyukadba!
9/28 anonim válasza:
Az ítélkezők nagy része is megdugná nyugi, csak nincs lehetőségük ezért marad az irigykedés
10/28 anonim válasza:
Igen, elég beteg.
És attól, hogy itt akad másik pedó hajlamú aki szerint nem vagytok betegek, még nem lesz okés 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!