Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a pasik nem sokat éreznek szex közben, és csak az a jó mikor elélveznek?
Figyelt kérdés
Pasim azt mondja, nem sokat érez közben. Akkor érez jót mikor elélvez. Elég szűk is vagyok nem az a baj.
21L
szept. 29. 18:38
1/9 anonim válasza:
De te se érzel semmit?
Ha nem érez semmit akkor lelankad közben.
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, minden ezredmásodpercét élvezzük.
3/9 A kérdező kommentje:
Én igen. Ő mondja csak ezt az ő részéről. Azt mondta más nővel is ilyen volt. Nem azt mondja semmit nem érez de nem olyan intenzív érzés. Nem tudom jobban megfogalmazni.
szept. 29. 19:18
4/9 anonim válasza:
Én sem sokat érzek a feleségemből. Ő viszont kifejezetten tág. Az elélvezésem sem olyan intenziv.
5/9 anonim válasza:
Nekem volt már így is úgy is, lelki allapotomtol sok függ szerintem. Hogy mennyire tudok csak ott lenni fejben és mennyire vagyok felizgulva
6/9 anonim válasza:
Amikor beteszem az elejen és mikor elelvezek valóban intenzívebb és jobb érzés mint kozben, közben inkább a nő reakcioja az ami tetszik, h miattad nyog, de nemhiszem csak én vagyok ezzel igy
7/9 anonim válasza:
Minden másodpercét élvezed a pasid meg egy gyökér ha ezt mondja.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
#7 Inkabb őszinte... Mi mindent megbeszélünk őszintén. És mondta nem az én hibám, mert előző kapcsolataiban is ez volt.
szept. 29. 20:52
9/9 anonim válasza:
Pedig van ilyen. Én is amikor kanosabban verem ki minden húzás gyönyör szinte, de amikor fáradt vagyok stb akkor szinte csak a vége jó tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!