Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddigi életed legnagyobb csábítása, és sikerült neki, vagy ellenáltál? vagy ha a csábító voltál akkor az a verzió. nők és pasik élménye is érdekelne
Figyelt kérdés
mi lett belőle, hogy alakult, utólag megbántad a döntést, és ha igen miért?szept. 28. 21:53
1/5 anonim válasza:
A gyerek osztálytársának az anyja. Sokszor találkoztunk "semleges" okoból, sokat beszélgettünk, amiből hamar flörtölés lett. Nagyon megvolt a kémia köztünk (pedig nem voltam az esete). Néhány éjszakát együtt tudtunk lenni...hatalmasakat szeretkeztünk, de se ő se én nem akartuk felrúgni az életünket.
Azt kéne mondanom, hogy megbántam, de igazából nem...
2/5 anonim válasza:
Munkahelyen egy gyönyörű heteroszexuális anyuka. Akinek velem egyidős gyermekei voltak. Viszont férje elhanyagolta. Így kiváncsi lett milyen lehet nővel.BiLány
3/5 anonim válasza:
Egyik munkahelyemen, én még fiatal huszonéves, a főnökasszony 30as évei végén járó kétgyerekes anyuka, igencsak szexi nő. Nagyon egyértelmű jeleket adott, mindig olyan szitukat teremtett, hogy kettesben legyünk, gyakorlatilag bármikor azonnal megdughattam volna. Nehezen, de ellenálltam, semmit tilosat nem csináltam, és utólag nagyon örülök ennek, hogy megálljt tudtam parancsolni magamnak. Persze jó lett volna kipipálni egy olyan nőt, mint ő, de ezt leszámítva hatalmas bonyodalmak lettek volna csak belőle.
4/5 anonim válasza:
#2 tehát valójában bi volt a hölgy...
5/5 anonim válasza:
Munkahelyen egy nagyon jóképű 12 évvel fiatalabb udvarolt és úgy beszélt velem amit nagyon szeretek. Nemet viszont mondtam miután hízott a májam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!