Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit is gondoltok a tekintetünk alapján?
Írjátok le melyikünkről mit tudtok leszürni.
Milyenek is vagyunk szerintetek egymáshoz képest tekintetünt alapján?
Külső, belső tulajdonság egyaránt jöhet!
Ha már a szexuális kategóriában vagyunk.
Akár szex témát is érintve.:)
Melyikünk bevállalósabb, szexmániásabb stb.
"T"
"M"
"B"
"T2"
T huncut, buja
M milf
B szende
S érdekel mind a három ;)
Akkor a t2 is buja
S mind a négy érdekel ;)
Első válaszoló vagyok
T: szőke, kék szemű. Valószínűleg tetszene.
M: semmit nem inditott el bennem, de ettől még lehet csodaszép lány.
B: abszolút nyerő, a négy közül a kedvenc.
T2: szintén kék szemű, valószínűleg ő is tetszene, de a sima T talán jobban megfogott.
Szex: B, vagy aki intelligenciaban is partner tud lenni. De rosszabb napokon elég, ha jól néztek ki, de az csak szex, nem kapcsolat.
T: szőke, kék szem, nem fog meg, nem is gondolok bele semmi, de szexben szerintem éhesnek gondolnám.
M: semmi gondolat vele kapcsolatban, de ducinak gondolnám.
B: a barna szemű szende szűz. Még ő sem tudja, hogy mennyire szex éhes valójában, pedig az.
Kapcsolatra, és szexre is őt választanám.
T2: abszolúte semmi
Összegzés: A B jöhetne mindenféle szempontból, a másik háromnak csak jól megfrecsegtetném a punciját!
Nekem is T és B tetszik ennyiből.
T a mosolya miatt ami így is látszik. B pedig nem tudom, de tetszik ez a nézés.
1: extrovertált személyiség,sokan ágyba vinnék mert szeret incselkedni a pasikkal de amúgy kimondottan visszafogott az ágyban. Jó feleség alapanyag mert amúgy hűséges a párjához.
2: A romantikus álmodozó,lételeme a szerelem,ha elmúlik a rózsaszín köd akkor másik pasi után néz aki újra meg tudja adni neki az érzést.
3:Elvontabb csaj,zenében is az undergroundot szereti. Nincs sok barája de az a pár az mély baráság. A párkapcsolatokban is a mélységet keresné de a férfiak többsége csak haverként tekint rá,aki meg a nőt látja benne az meg nem az ő világa,főleg lelkileg.
4: A b@$zos. Imádja a szexet,élvezi minden pillanatát és ugyanígy élvezi az életet is és a pasik is élvezik őt minden tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!