Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire csüng a herétek?
Figyelt kérdés
szept. 28. 21:50
2/11 hungaroboy 

válasza:

Eléggé, mert a gravitáció lefelé húzza, de a herezacskó alja nemengedi hogy lejjebb menjen. De ezzel szerintem minden férfi ugyanígy van.
5/11 anonim 

válasza:

melegben eléggé
hidegben szép ruganyos
6/11 anonim 

válasza:

Pont azon gondolkodtam, hogy 10 éve basszus nem csüngött ennyire. Nem örülök én ennek, öregszem.
7/11 anonim 

válasza:

Melegben a farkam végén is túllóg, hidegben meg majdnem el is tűnik kb.
Nem tudom, ezzel miért lennél előrébb.
8/11 anonim 

válasza:

Elegge mert nagyok a golyim. Ha hideg van akkor felhuzodnak de maskepp kb annyira amennyire a farkam is van. Marmint amikor nem all.
9/11 anonim 

válasza:

Lóg rendesen, de én kifejezetten szeretem, hogy ilyen. A farkam 10-11 cm lankadtan, és túllóg mindkettő a farkamon is.
10/11 anonim 

válasza:

Szia lóg rendesen, általában a farkam vége alá, de ez szerintem minden fiúnak ilyen, nem láttam még olyan tojásokat amik nem lógtak volna rendesen
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!