Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ennyire undorítóak?
Megnéztem a trónok harcát és hát a benne szereplő férfiak undorítóak voltak csak a farkuk irányította őket
Teon Tirion ők ketten voltak a legnagyobb ösztön állatok, komolyan egy napot nem bírnak ki hogy ne használják a farkukat???
Amikor ramsay levágta teonnak a ,,játékszerét" nem sajnáltam inkább örültem hogy nem lesz már többé neki mondjuk az a ramsay is egy rohadék volt
Amikor tirion is 4nővel nyomta az elején konkrétan hányingerem lett ennyire nem tudnak gondolkodni csak a farkuk a fontos??!
És azt tapasztalom hogy nagyon sok férfi a mai világban is csak a farkával gondolkodik
Undorítóak a férfiak
19L
Kétszinüség mert ugyan már nők is olyanok mint férfiak ,ugyan azt müvelig csak puncijukat használják fel hozzá,Trónok harcában volt olyan nő vagy a sárkányok házában ,voltak olyan nök akik roszabat müveltek elérjék a céljúkat.
Való életben is vannak nök akik szeretik szexet férfiakkal ,és puncijukat is fel használják céljukneléréséhez.
Azért mert rosz tapasztalataid voltak egy férfival nem jelenti azt még minden férfi undorito.
Mert nincs egyforma ember és ha némelyik farka után megy szeret szexelni nincs semmi baj velle,rosszlányokhoz járok kielégitik vágyaimat közben.
Amúgy kérdezö ,Leszbikus vagy ?mert van arra célra is kijelölt csoport itt ,jobb lett volna hetero csoport helyett ott irod ki ezt a kérdéset.
Trónok harcában ,sárkányok házában nők is müveltek roszabb dolgot ,pl egyik testvérétöl lett kétszer gyereke de nem us kényszeritete rá ,csaj érdekeit szemelött tartva fekütle testvérével.
Ott van sárkányok házában lány ,nagybácsikájára mozdult lefeküt velle és nagybácsikája nem eröltete pont forditva történt.
Arra célzok nem csak férfiak mennek farkuk után ,hanem nök is céljuk érdekében puncijukat felhasználják elérjék dolgukat.
Miért lenének férfiak undoritoak ha vágyaik után ,mennek ha farkukst követik szexeljenek?ösztin ezt fiktálja nincs benne semmi rosz,az más ha leszbikus vagy és nem düröt férfiakat közeledben mert szemükel levetköztetnek ,lefekütnének vellee az más.
De nők között is vannak undoritoak ,pl kutyával szexelnek van róluk video ,nök is bármit puncijukba dugnak orgazmusuk legyen még a kutyájuk farkát is .
Szóval nem csak férfiak között vannak undoritoak nök között is!
Férfi vagyok, mégis igazat adok neked.
A való életre gondolok, nem a filmbeli szerepekre, bár az is tükrözi a valóságot.
Kérdező te besavanyodott vagy.
Fiatal férfiak vágynak a szexre. És?
45ös. Igen, de nem mindegy, ezt hogyan jelzik, mit tesznek meg céljaik eléréséhez, hogyan viselkednek visszautasitás esetén. Nagyon sok férfira az állatias viselkedes, durva bánásmód, erőszakosság a jellemző.
A kanosság, a szex iránti ösztönös vágy erre nem mentség. Ez szimplán abból adódik, h az emberiség jelentős hányada egyszerű ösztönlény, alacsony IQ-val és EQ-vel.
Jöhet a lepontozás.
A Trónok Harca olyan korban játszódik, ahol a nőknek nem sok joga volt, adták vették "használták" őket. Ez egy történelmi dolog, nagyon sok időbe tellett mire a nők kiharcolták a mai egyenlő(bb) bánás módot. 19 éves fejjel csak tanultál már erről, nem kéne hogy meglepjen.
Tyrion pedig szerintem pont egy rossz példa erre. Persze hogy szerette használni a farkát, melyik férfi nem. Az ágyasok erre voltak akkoriban, ő pedig gazdag volt. Mivel törpe, ingyen illetve szerelemből nagyon kevés esélye volt arra hogy bárkivel kiélhesse a vágyait, szóval nem tudom hibáztatni. Aztán pedig (spoiler⬇️)
Az apja parancsára Sansa Starkot el kellett vennie, és le kellett volna feküdnie vele, a lánynak meg engedelmeskednie kellett volna. Tehát nem csak lehetősége hanem konkrét feladata volt hogy megd.gjon egy szép lányt, de ő hozzá sem ért. Egyrészt mert Sansa nem akarta másrészt mert Shae-t szerette.
Szóval sok férfi undorító, ezt nem is vitatom, de mai napig is van prostitúció ahol a férfiakat pénzért elégítik ki a nők. Na meg most is sok nő aranyásó aki azért fekszik össze mindenkivel hogy kapjon dolgokat. Ilyen szempontból a nők sem tisztábbak. Örülj neki, hogy a mai világban van esélyed tisztességes férfit találni, és van választásod.
Ha azt tapasztalod hogy körülötted is a farkával gondolkozik mindenki, akkor gondold végig hogy milyen környezetben vagy illetve te hogyan viselkedsz, és ha meg van hogy melyik a probléma változtass rajta.
GOT-ra visszatérve pedig Tyrion szerintem rossz példa, de annak örültem amikor Theonnak levágták, őt utáltam😃
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!