Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfitársak. Családosként, hogy tudtok ellenállni a szintén családos anyukák csábításának?
A #4-es válaszomhoz még hozzátenném, hogy van 3 gyerekem, főként én hurcoltam őket oviba, most iskolába, szóval számtalan anyukával találkoztam eddig is. A rengeteg nő közül egyetlen olyan volt, aki tetszett. Ha egyedülálló volnék, akkor ő szóbajöhetne, de persze ezeknek a nőknek is van férjük, úgyhogy nem is értem, hogy miért akarnának elcsábítani más apukákat? Valahogy az egész kérdésfelvetés számomra érthetetlen.
Viszont nekem az volt a megdöbbentő, hogy alig vannak az anyukák között fiatalok. Még az oviban is a 30-40-es korosztáy dominál.
Mi ebben a meglepő? Ha nincs valami jól menő vállalkozásod, amiből szét tudod csalni az adót, vagy nem örököltél valami nagyon drága ingatlant, akkor az értelmesebb réteg nem vállal be gyereket huszonévesen.
Persze van az a népcsoport, meg a bagós-alkesz kocsmatöltelék minimálbérből élők, akik igyekeznek minél hamarabb továbbadni az adósságaikat az utódoknak, hogy ha a saját életük elcseszett, legalább ne legyenek vele egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!