Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az előnye a szőrtelen pénisznek vagy épp a szőrősnek?
Divat és egyéni ízlés kérdése. Régen nem volt divat. Nagyanyáink idejében egyenesen elképzelhetetlen volt.
Büdös? A vizet és a szappant már régen feltalálták. A szagok nincsenek összefüggésben a szőrrel!
döbbenetes, amit előadnak az emberek interneten.
amit eddig megtudtam, hogy a nők akkor izgulnak fel igazán, ha találkoznak egy olyan fickóval, akinek aputeste van, közepes, de inkább kicsi farka, és lehetőleg szőrös is legyen az, a kis pöcs.
csak halkan teszem fel kérdésem, hogyha ez tényleg így van, akkor miért siránkoztok egész életetekben amiért az izmos, nagyfarkú férfiak leszarnak titeket?
18 éves koromig szégyelltem, hogy természetesen szőrös a farkam, mert akkor is már divat volt a borotválás, és azt hittem, ciki, ha szőrös. De akkor volt az első barátnőm, és kiderült, hogy egyáltalán nem gond, ha szőrös. 20 évesen néhányszor leborotváltam kiváncsiságból, hát arról ne is beszéljünk, milyen kínlódás volt számomra az. Igen, azt megtudom erősíteni, hogy szőrtelenül nagyobbnak tűnik a farkam sokkal, főleg lankadtan. De valójában nem lesz nagyobb. Mindig viszketett, minden bajom volt. Összejött akkor egy csaj, kérdeztem, hogy zavarná e, ha szőrös lenne, mondta hogy nem, kifejezetten férfias úgy. Meg is hagytam akkor, azóta egyszer sem borotváltam le, csak nagy ritkán picit igazítok rajta ollóval. Hozzáteszem, a lábam, karom, hasam is szőrös, az is vicces volt, hogy pont a farkamon nincs szőr... Volt sok csajom azóta, egyiknek sem volt gondja vele, a jelenlegi barátnőm szóvá is tette, hogy le ne merjem vágni.
"csak halkan teszem fel kérdésem, hogyha ez tényleg így van, akkor miért siránkoztok egész életetekben amiért az izmos, nagyfarkú férfiak leszarnak titeket?"
Ha jó értem az írásodból, akinek szőrös a farka, nem lehet izmos, sportos, és nagy mérete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!