Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az előnye a szőrtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az előnye a szőrtelen pénisznek vagy épp a szőrősnek?

Figyelt kérdés
Szedjük össze ki mit gondol. Szerintem pl nem tisztább, ha szőrtelenítem. Ha meghagyom a szőrt sem büdösödik. Fiúk, lányok mit gondoltok?

szept. 28. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
A szortelen olyan unoritoan nez ki mint egy meztencsiga 🤢🤮
szept. 28. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Divat és egyéni ízlés kérdése. Régen nem volt divat. Nagyanyáink idejében egyenesen elképzelhetetlen volt.

Büdös? A vizet és a szappant már régen feltalálták. A szagok nincsenek összefüggésben a szőrrel!

szept. 28. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Én azzal nem értek egyet, hogy szőrösen kisebbnek tűnne. Nekem szőrrel együtt tűnik olyan meglettnek. 33F
szept. 28. 18:58
 4/10 Eöske janeszka21 ***** válasza:
61%
A szörbe beleragad minden , szerintem ha a csaj torkoza a farkat akor zavarhatja ha a szája nem faszal hanem szörrel van tele de ki mit szeret
szept. 28. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Én ki nem állhatom a szőrt a farkamon , de egyetlen puncin sem viselem el !
szept. 28. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a férfi és a nő is fazonírozza, én körbe szoktam borotválni. 48f
szept. 28. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

döbbenetes, amit előadnak az emberek interneten.

amit eddig megtudtam, hogy a nők akkor izgulnak fel igazán, ha találkoznak egy olyan fickóval, akinek aputeste van, közepes, de inkább kicsi farka, és lehetőleg szőrös is legyen az, a kis pöcs.

csak halkan teszem fel kérdésem, hogyha ez tényleg így van, akkor miért siránkoztok egész életetekben amiért az izmos, nagyfarkú férfiak leszarnak titeket?

szept. 28. 20:29
 8/10 Eöske janeszka21 ***** válasza:
50%
#7 mert az izmos nagy farkú vagy rossz fiús való szeretnék de azért harcolni kell a többi ért nem
szept. 28. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

18 éves koromig szégyelltem, hogy természetesen szőrös a farkam, mert akkor is már divat volt a borotválás, és azt hittem, ciki, ha szőrös. De akkor volt az első barátnőm, és kiderült, hogy egyáltalán nem gond, ha szőrös. 20 évesen néhányszor leborotváltam kiváncsiságból, hát arról ne is beszéljünk, milyen kínlódás volt számomra az. Igen, azt megtudom erősíteni, hogy szőrtelenül nagyobbnak tűnik a farkam sokkal, főleg lankadtan. De valójában nem lesz nagyobb. Mindig viszketett, minden bajom volt. Összejött akkor egy csaj, kérdeztem, hogy zavarná e, ha szőrös lenne, mondta hogy nem, kifejezetten férfias úgy. Meg is hagytam akkor, azóta egyszer sem borotváltam le, csak nagy ritkán picit igazítok rajta ollóval. Hozzáteszem, a lábam, karom, hasam is szőrös, az is vicces volt, hogy pont a farkamon nincs szőr... Volt sok csajom azóta, egyiknek sem volt gondja vele, a jelenlegi barátnőm szóvá is tette, hogy le ne merjem vágni.

"csak halkan teszem fel kérdésem, hogyha ez tényleg így van, akkor miért siránkoztok egész életetekben amiért az izmos, nagyfarkú férfiak leszarnak titeket?"

Ha jó értem az írásodból, akinek szőrös a farka, nem lehet izmos, sportos, és nagy mérete?

szept. 29. 07:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Enyém eléggé szőrös. Amikor a barátnőm kiveri nekem, akkor az anyag van amikor beleragad a szőrömbe. Ennyi hátránya van.
okt. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!