Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelt már valaki 200 kg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelt már valaki 200 kg feletti nővel?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok milyen élmény volt? Hol sikerült összejönni ilyen nővel?

szept. 27. 21:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
A leg húsosabb az 130kg-s volt. De nem ez a szétfolyós típus - a nőies vonalak azért megvoltak (mell, fenék), de persze a háj is lógott itt-ott (combok és has).
szept. 28. 07:33
 12/26 A kérdező kommentje:
Szerencsére nekem volt már nála jóval nagyobb partnerem.De ahogy idősödök az egyre kövérebb nők vonzanak.Az álmom egy 200-250 kg-os nő.Imádnám!
szept. 28. 07:40
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Én már voltam egy 470 kg-os nővel
szept. 28. 07:45
 14/26 A kérdező kommentje:
Vicces vagy.....
szept. 28. 07:48
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
210 kg megvolt.
szept. 28. 08:19
 16/26 A kérdező kommentje:
Az a gyanúm,hogy kamuzol.....Ha igazat írsz,akkor irigyellek!
szept. 28. 08:22
 17/26 anonim ***** válasza:
12%
Azért lehet jó 200 kg feletti nővel a szex mert bárhol pinát hajtogathatsz rajta a hájredőkből. Nem csak egy van fixen a két lába között, ha akarod akkor a derekát dugod. DIY szex, ez az igazi kreatív együttlét.
szept. 28. 11:34
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
Jobban jársz egy alacsonyabb 120-130 kilossal. Abból van bőven.ott is van bőven finom zsíros comb és segg. Őket imádom.
szept. 28. 12:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
160 kg volt a legkövérebb, akivel voltam. Hihetetlenül puha és lógó has, köldökig érő gyönyörű mellek, vastag combok, kerek, húsos de nem tokás arc... Egy igazi istennő volt, 10 éve volt de a mai napig feláll, ha csak felidézem. Sajnos a személyiségünk nem passzolt, meg őneki ilyen fura fétisei voltak, amik engem taszítanak (BDSM és társai) ezért nem lett hosszútávú a dolog, de azóta is vágyom rá, hogy találkozzak egy hasonló adottságú hölggyel.
szept. 30. 09:30
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Meghagyom neked ezt a remek élményt. Az 55-60 kg nekem dostig elég :)
szept. 30. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!