Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelt már valaki 200 kg feletti nővel?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok milyen élmény volt? Hol sikerült összejönni ilyen nővel?szept. 27. 21:19
11/26 anonim válasza:
A leg húsosabb az 130kg-s volt. De nem ez a szétfolyós típus - a nőies vonalak azért megvoltak (mell, fenék), de persze a háj is lógott itt-ott (combok és has).
12/26 A kérdező kommentje:
Szerencsére nekem volt már nála jóval nagyobb partnerem.De ahogy idősödök az egyre kövérebb nők vonzanak.Az álmom egy 200-250 kg-os nő.Imádnám!
szept. 28. 07:40
14/26 A kérdező kommentje:
Vicces vagy.....
szept. 28. 07:48
16/26 A kérdező kommentje:
Az a gyanúm,hogy kamuzol.....Ha igazat írsz,akkor irigyellek!
szept. 28. 08:22
17/26 anonim válasza:
Azért lehet jó 200 kg feletti nővel a szex mert bárhol pinát hajtogathatsz rajta a hájredőkből. Nem csak egy van fixen a két lába között, ha akarod akkor a derekát dugod. DIY szex, ez az igazi kreatív együttlét.
18/26 anonim válasza:
Jobban jársz egy alacsonyabb 120-130 kilossal. Abból van bőven.ott is van bőven finom zsíros comb és segg. Őket imádom.
19/26 anonim válasza:
160 kg volt a legkövérebb, akivel voltam. Hihetetlenül puha és lógó has, köldökig érő gyönyörű mellek, vastag combok, kerek, húsos de nem tokás arc... Egy igazi istennő volt, 10 éve volt de a mai napig feláll, ha csak felidézem. Sajnos a személyiségünk nem passzolt, meg őneki ilyen fura fétisei voltak, amik engem taszítanak (BDSM és társai) ezért nem lett hosszútávú a dolog, de azóta is vágyom rá, hogy találkozzak egy hasonló adottságú hölggyel.
20/26 anonim válasza:
Nem. Meghagyom neked ezt a remek élményt. Az 55-60 kg nekem dostig elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!